Idees clau sobre innovació i economia circular en la gestió de residus municipals

dimecres, 30 novembre, 2016 - 18:00
Auditori del Centre d'Estudis i Recursos Culturals (Pati Manning)
Geolocation

Sessió oberta en la qual es posarà sobre la taula i es debatrà sobre models, instruments i estratègies de gestió que pretenen adreçar aquests reptes en la gestió dels residus.

 

Organitzador: 
Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya i ECOEMBES
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia
Projecte plastiXnatura

Projecte plastiXnatura

Hi participen les activitats organitzades durant la dotzena Setmana Europea de la Prevenció de Residus, celebrada entre el 21 i el 29 de novembre de 2020, durant la qual es van  realitzar a Catalunya 827 activitats sobre prevenció de residus a 40 comarques. La cerimònia de lliurament de Premis serà a finals de maig.

Notícia

L’objectiu de la campanya ha tingut una vessant solidària i de sensibilització ambiental que pretén conscienciar sobre la importància de reciclar els envasos de vidre.

Notícia

El reciclatge de vidre es transforma en 90.000 racions de menjar per als Bancs d’Aliments. En els quinze dies que ha durat la campanya “Quilo x Quilo”, s’han recollit 45.138 kilos d’envasos de vidre als 152 contenidors habilitats amb la imatge de la campanya arreu d’Espanya. 12.000 famílies rebran aquesta ajuda en un moment difícil marcat per la pandèmia de la COVID-19.

Butlletí