Taller familiar "Toy Lab"

dimarts, 22 novembre, 2016 - 17:30 a 19:30
L'Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol
Geolocation

Combinar creativitat, plàstica, els principis de l’electrònica i la impressió digital tot jugant i creant noves joguines o reparant les que tenim en mal estat.

Un dimarts a la tarda de cada mes us proposem que us acosteu al Toy Lab, la nova proposta de l'Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol, per reparar i reinventar les joguines que ja no feu servir o s'han trencat.

Petits i adults aprendrem els principis de l'economia circular jugant i donant una segona oportunitat a les joguines que teníem aparcades en algun racó o que ja no fèiem servir. On millor que a l'Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol per passar les tardes d'hivern dels dimarts?

Taller a càrrec de l’Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol i del Toy Lab.

Les activitats familiars de La Fàbrica del Sol estan adreçades a públic infantil acompanyat d’adults. No hi poden asssistir ni adults ni infants sols.

Les activitats de La Fàbrica del Sol requereixen d'inscripció prèvia. Per inscriure-us, seguiu l'enllaç.

Organitzador: 
L'Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic familiar
Contacte: 

Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
adflafabricadelsol@gmail.com
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Article

El Servei de Documentació d’Educació Ambiental (SDEA) recomana 7 llibres per conèixer a fons el repte de la gestió dels residus i descobrir què podem fer nosaltres per generar-ne menys, dins la Setmana Europea de Prevenció de Residus.

Article

Tres barcelonines i barcelonins ben coneguts i molt compromesos amb la sostenibilitat fan per a nosaltres una autèntica autòpsia de residus.

Notícia

Reclamen més implicació política per posar fi a l'abocament de tovalloletes i altres deixalles que amenacen l'activitat a la costa de Barcelona

Butlletí