Ruta "Cap a una economia circular: objectes amb vida extra"

divendres, 25 novembre, 2016 - 10:00 a 13:00
Entrada al mercat provisional de Sant Antoni
Geolocation

L'economia circular considera que tot material saludable pot ser un recurs valuós. Amb aquesta activitat coneixerem exemples pràctics i molt diferents de com aconseguir tornar a donar valor als residus.

Visitarem el Punt Verd mòbil del barri de Sant Antoni i coneixerem no només el destí final d'alguns dels objectes que hi portem sinó la vida que encara poden tenir. Tot seguit anirem al local del projecte Reparat, millor que nou, on esbrinarem de primera mà com podem reparar, reutilitzar i intercanviar molts dels aparells que tenim a casa i que ja no fem servir. Per acabar entrarem dins del món dels productes upcycling i descobrirem els avantatges ambientals que tenen i quin nínxol de mercat ocupen dins la nostra societat.

Ruta per dos punts del barri de Sant Antoni que ens ofereixen idees per reutilitzar els residus. En el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

Totes les activitats de La Fàbrica del Sol requereixen d'inscripció prèvia. Per inscriure't segueix l'enllaç.

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

Municipis: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Article

El Servei de Documentació d’Educació Ambiental (SDEA) recomana 7 llibres per conèixer a fons el repte de la gestió dels residus i descobrir què podem fer nosaltres per generar-ne menys, dins la Setmana Europea de Prevenció de Residus.

Article

Tres barcelonines i barcelonins ben coneguts i molt compromesos amb la sostenibilitat fan per a nosaltres una autèntica autòpsia de residus.

Notícia

Reclamen més implicació política per posar fi a l'abocament de tovalloletes i altres deixalles que amenacen l'activitat a la costa de Barcelona

Butlletí