Visita "Cap a una economia circular: residus amb valor afegit"

divendres, 18 novembre, 2016 - 10:00 a dissabte, 19 novembre, 2016 - 12:59
L'Estoc i Fundació Formació i Treball
Geolocation

Coneixes la funció social de les entitats recuperadores de residus? Com podem fer un disseny creatiu i de qualitat a partir de materials recuperats?

En aquesta activitat visitarem dues experiències de recuperació d'objectes i materials quotidians, on juntament amb l'aprofitament, prenen protagonisme la creativitat, la finalitat social i l'upcycling (reciclar materials i productes de manera que el seu següent ús tingui almenys la mateixa qualitat que el primer, permetent així que el producte resultant també sigui reciclable).

L'Estoc és un petit taller de Barcelona que es dedica a fer mobiliari de disseny propi a partir de l’aprofitament de materials reciclats. I no només això, sinó que reconverteixen peces en nous formats amb nous usos. Com ells mateixos diuen, “la combinació de materials és la marca de la casa: d’una persiana en fem un banc o un paravent, una porta esdevé una taula, i convertim un bressol en un escriptori infantil”.

La Fundació Formació i Treball compta amb una xarxa de botigues que formen part de la Cooperativa Roba Amiga, on es dóna sortida a la roba i als mobles valoritzats i altres objectes de consum domèstic que provenen de donacions de particulars i d’empreses.

Visita demostrativa de la feina que duen a terme els projectes de L’Estoc i la Fundació Treball. En el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

Totes les activitats de La Fàbrica del Sol requereixen d'inscripció prèvia. Per inscriure't segueix l'enllaç.

 


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

Municipis: 
Categories: 
Compra verda/Consum
Reciclatge/Residus

Relacionats

Butlletí