Com s'adaptaran les ciutats europees al canvi climàtic?

02/11/2016 - 19:00

 

L'Agència Europea de Medi ambient (AEMA) posa a l'abast dels tècnics urbans aquest vídeo d'en Hans Bruyninckx, per a explicar que significa el canvi climàtic per les ciutats i quines soluciones poden començar a posar en marxa per adaptar-s'hi.

El nostre clima està canviant. Les ciutats, que avui són la llar de tres quartes parts dels ciutadans europeus, hauran d'adaptar-se a un clima canviant. Moltes solucions innovadores s’estan posant en marxa. L'Agència Europea de Medi ambient  ens explica que significa el canvi climàtic per a les ciutats d'Europa i que poden fer aquestes ciutats.


Categories: 

Relacionats

Article

Pactes verds en temps de pandèmies s’ha redactat i actualitzat en aquest context complex, inquietant, incert i, per a algunes persones, dramàtic. La seva intenció neix de la certesa que, tot i viure en un moment d’intersecció d’emergències (sanitària, climàtica, ambiental, feminista, etc.) i de restriccions de tot tipus (confinaments totals, parcials, perimetrals, tancaments sectorials, tocs de queda, etc.), cal no ser meres espectadores del futur que ha de venir. Aquesta publicació de l'Observatori del Deute per la Globalització, escrita per Alfons Pérez, és una crítica al GreenNewDeal i vol crear consciència crítica de cara als reptes globals del segle XXI. Es pot aconseguir de manera gratuita a la web de l'ODG.

Article

L’obra, que conté més de 200 termes, ha estat elaborada amb l’assessorament del Servei Meteorològic de Catalunya i l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic

Article

Peatge Urbà a Barcelona? Formació per a moviments socials. Aquesta xerrada/formació va ser realitzada el 17 de novembre en el marc de la campanya #RecuperemLaCiutat

Butlletí