Nous vehicles elèctrics per la flota auxiliar de TMB

02/11/2016 - 09:17

L’aposta de TMB per les energies més netes s’ha traduït en la recent incorporació de 12 furgonetes i turismes 100% elèctrics per a les flotes auxiliars de les empreses de Bus i Metro.

 

Amb la compra de vuit noves furgonetes elèctriques Nissan NV 200, tres per a TB i una per a Metro, i quatre cotxes Nissan Leaf, també elèctrics, es consolida l’aposta per les energies netes a TMB.

Gairebé fa un any i mig, TMB va començar a iniciar un camí sense retorn amb la incorporació de la primera furgoneta totalment elèctrica. Ara, aprofitant la renovació que s’havia de fer de bona part de la flota auxiliar i els incentius econòmics de què gaudeixen els vehicles elèctrics, s’hi han incorporat 12 nous vehicles nets.

Tres de les furgonetes NV 200 formaran part de la flota de vehicles d’assistència, i els quatre Nissan Leaf s’incorporaran a la flota de vehicles d’inspecció de TB.

A Metro s’incorporen 3 furgonetes, dues de les quals de set places, dues per al departament de superestructures i una per a material mòbil.


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

La UITP, que ha fet pública avui la candidatura guanyadora, ha tingut en compte la competitivitat de Barcelona així com el fet que disposi d’un sistema de transport públic i polítiques de desenvolupament urbà referents a nivell mundial

Notícia

El Pacte per a una nova mobilitat laboral a Barcelona és un acord amb les associacions econòmiques i organitzacions sindicals principals que es basa en el compromís de treballar conjuntament per a una mobilitat obligada més eficient, sostenible i segura tant a la ciutat com a l’àrea metropolitana.

Notícia

Amb el programa “Protegim les escoles”, durant aquest 2020 s’intervindrà en 22 escoles i centres educatius de la ciutat de Barcelona per millorar-ne els entorns i garantir que siguin segurs.

Butlletí