Breathelife. Una eina per saber si la teva ciutat #RespiraVida

27/10/2016 - 13:05

Reduir a la meitat el nombre de morts que cada any provoca la contaminació abans de 2030. Aquest és el principal objectiu de la campanya “Respira la vida”. Liderada per l'Organització Mundial de la Salut (OMS) i la Coalició Clima i Aire Net (CCAC) pretén mobilitzar ciutats i particulars per protegir la seva salut i la del planeta dels efectes de la contaminació atmosfèrica.

BREATHELIFE vol:

Donar poder a les persones
A través de la campanya s’informa a la gent de la càrrega que suposa la contaminació atmosfèrica per a la salut i el clima i ofereix formes significatives d'adoptar mesures, tant a escala local com a nivell mundial.

Augmentar la vigilància
Treballa amb els ajuntaments per ampliar tasques de monitoratge que poden mantenir informats els ciutadans i facilitar un desenvolupament urbà més sostenible.

Connectar ciutats
Proporciona una plataforma perquè les ciutats comparteixin millors pràctiques i mostrin el seu progrés en la seva tasca per assolir els objectius de qualitat de l'aire de l'OMS abans de 2030.

Promoure solucions
Fomenta la demanda de noves solucions que estan funcionant i ajuda a les administracions municipals a posar-les en pràctica amb eficàcia en les seves pròpies ciutats.


Categories: 

Relacionats

Article
Imatge: Todd Cravens-Unsplash

Imatge: Todd Cravens-Unsplash

Crida internacional urgent a l'acció per reduir la contaminació acústica als oceans.

Article
26 d'abril, Dia internacional sense soroll

Des de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat ens faciliten un interactiu amb recursos digitals per difondre el missatge d'aquesta diada.

Article
Una exposició que visualitza la contaminació acústica de Barcelona

Estudiants del Màster en Data Design de l'Escola Elisava mostren a l'exposició 'shhh...' el seu projecte del mateix nom, que s'estructura al voltant de dades inèdites sobre el conflicte de la contaminació acústica a Barcelona.

Butlletí