La contaminació de l’aire i els efectes sobre la salut centren l’Ecofòrum a Terrassa

Ajuntament de Terrassa

25/10/2016 - 09:52

L’Ecofòrum és un espai de debat i reflexió sobre diferents temes ambientals organitzat per l'Ajuntament de Terrassa. En aquesta ocasió s'ha dedicat a la contaminació, la qualitat de l'aire i la salut. S'hi han presentat tres ponències a càrrec d’especialistes en la matèria, un debat obert i una reflexió sobre el paper dels ajuntaments en aquest àmbit:

El vicepresident primer de la Diputació de Barcelona, Dionís Guiteras, va cloure l'Ecofòrum 2016. En la seva intervenció, Guiteras va ressaltar el suport tècnic i econòmic que des de la Diputació es dóna als ajuntaments per portar a terme polítiques mediambientals, assenyalant que «lluitar contra la contaminació i aconseguir una bona qualitat de l'aire és un esforç que hem de fer plegats com a societat».


 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Amb el lema «Reduir els plàstics d'un sol ús és a les teves mans! Reptes per afrontar el canvi climàtic», l'edició d'enguany incideix en l'avanç de la Unió Europea cap a la prohibició d'aquests articles, entre els quals es troben les bosses, els coberts, gots, plats, canyetes, recipients d'aliments per consumir en el mateix envàs, els taps i tapes o els bastonets de les orelles. Una mesura que prioritza la prevenció i la reutilització en detriment de l'eliminació de residus.

Acte
31/05/2021 - 00:00
Terrassa
Article

El Congrés de Qualitat de l’Aire [www.congresaire.cat] obre inscripcions per la seva 2a edició, que tindrà un format virtual els dies 14 i 15 d’octubre de 2021. 

Butlletí