Una Festa per posar l’accent en el civisme

10/10/2016 - 10:03

Col·locar correctament cada residu en els seu contenidor, conèixer els avantatges del reciclatge o conscienciar sobre la necessitat de recollir els excrements dels gossos. Això és el que han aprés els nens i nenes gràcies a les activitats de la Festa del Civisme.

La plaça de la Baronia de l'Eramprunyà s'ha convertit en el centre del civisme viladecanenc. Nens i nenes han posat en pràctica les normes de convivència i les claus per aconseguir ser una ciutat més sostenible amb la 5ena Festa del Civisme. 


 

Categories: 

Relacionats

Article

Per a aconseguir una societat plena d'ecohàbits sostenibles, l'Ajuntament de Viladecans implica les i els estudiants de primària i secundària a fer cada dia una bona pràctica en família el mes d'abril a través del repte ‘21 ecohàbits per posar-nos en marxa cap al 2030’.

Article


L’Espai Natural del Remolar-Filipines, a Viladecans, va estrenar el seu centre d’informació renovat i ho va fer coincidir amb la celebració del Dia Mundial dels Ocells, diumenge, 2 d’octubre.

Article

L’Ajuntament de Viladecans ha implantat una nova iniciativa en defensa de la sostenibilitat i la reducció de generació de residus, amb l’objectiu d’aconseguir la neutralitat climàtica i la transició cap a un model de ciutat sostenible. 

Butlletí