Montcada i Reixac impulsarà un Pla de Mobilitat Urbana

10/10/2016 - 09:54

L'objectiu del Pla és aconseguir una radiografia actualitzada de la mobilitat urbana, detectant-ne les deficiències existents i proposant objectius i estratègies de planificació de la mobilitat.

 

L'Ajuntament de Montcada i Reixac realitzarà en breu el Pla de Mobilitat Urbana (PMU).

Per tal d'elaborar el document -que serà una eina de planificació de la mobilitat en l'àmbit municipal, des del punt de vista d'accessibilitat, seguretat, urbanisme i de medi ambient- s'organitzarà un procés participatiu obert a la ciutadania

El document també recollirà els punts relacionats amb la mobilitat que recull el Pla d'Actuació Municipal (PAM) aprovats pel nou equip de govern. El president de l'Àrea Territorial, Jordi Sánchez, ha afirmat que "tenir un PMU és imprescindible a una ciutat com la nostra on hi ha una manca de cohesió urbana". 

El futur PMU també comptarà amb l'aportació realitzada per la ciutadania. Sánchez ha explicat que "entenem que s'ha de fer un debat molt profund perquè a la mobilitat coincideixen interessos molt diversos com ara les terrasses dels bars, les zones de vianants o les bicis" i ha afegit que "per redactar el Pla aprofitarem les aportacions inicials que va fer la ciutadania en un procés anterior realitzat per l'anterior equip de govern el gener del 2015". 

El procés participatiu, que es farà gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona, es farà en una jornada que tindrà lloc el proper 26 d'octubre a la Casa de la Vila.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia
El projecte impulsat per l'entitat En bici sense edat compta amb la col·laboració de diverses regidories de l'Ajuntament

El projecte impulsat per l'entitat En bici sense edat compta amb la col·laboració de diverses regidories de l'Ajuntament

Durant els mesos d’octubre i novembre, les persones usuàries de la Residència Santa Maria i el Centre Gerontològic Vila-Nova, podran fer passejades pel municipi amb un tricicle elèctric adaptat que serà conduït per persones voluntàries.

Notícia

L’acció s’ha posat en marxa aquesta setmana al Bosc d’en Vilaró. Un equip informador es desplaçarà a diferents punts del municipi fins a mitjan de novembre.

Article

L’acció la gestiona Andròmines en conveni amb l’Ajuntament i consistirà en tallers itinerants per arranjar petits electrodomèstics i dispositius electrònics.

Butlletí