Montcada i Reixac impulsarà un Pla de Mobilitat Urbana

10/10/2016 - 09:54

L'objectiu del Pla és aconseguir una radiografia actualitzada de la mobilitat urbana, detectant-ne les deficiències existents i proposant objectius i estratègies de planificació de la mobilitat.

 

L'Ajuntament de Montcada i Reixac realitzarà en breu el Pla de Mobilitat Urbana (PMU).

Per tal d'elaborar el document -que serà una eina de planificació de la mobilitat en l'àmbit municipal, des del punt de vista d'accessibilitat, seguretat, urbanisme i de medi ambient- s'organitzarà un procés participatiu obert a la ciutadania

El document també recollirà els punts relacionats amb la mobilitat que recull el Pla d'Actuació Municipal (PAM) aprovats pel nou equip de govern. El president de l'Àrea Territorial, Jordi Sánchez, ha afirmat que "tenir un PMU és imprescindible a una ciutat com la nostra on hi ha una manca de cohesió urbana". 

El futur PMU també comptarà amb l'aportació realitzada per la ciutadania. Sánchez ha explicat que "entenem que s'ha de fer un debat molt profund perquè a la mobilitat coincideixen interessos molt diversos com ara les terrasses dels bars, les zones de vianants o les bicis" i ha afegit que "per redactar el Pla aprofitarem les aportacions inicials que va fer la ciutadania en un procés anterior realitzat per l'anterior equip de govern el gener del 2015". 

El procés participatiu, que es farà gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona, es farà en una jornada que tindrà lloc el proper 26 d'octubre a la Casa de la Vila.


 

Categories: 

Relacionats

Acte
03/04/2024 - 10:00
01/05/2024 - 10:00
05/06/2024 - 10:00
Montcada i Reixac
Notícia

La sessió informativa celebrada a la Casa de la Vila de l'Ajuntament de Montcada i Reixac va servir per explicar les mesures que s’han aplicat per estalviar aigua als equipaments i edificis municipals. La previsió és reduir-ne el consum en un 50%, tot i que el percentatge que gasta el consistori només suposa el 4% del total.

Notícia

El Ple de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha aprovat el nou Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) per al període 2023-2028. El PMUS tindrà una vigència de sis anys i planifica un total de 79 actuacions distribuïdes en dotze àmbits.

Butlletí