Arriba a Viladecans la campanya 'Jo reciclo la meva ciutat'

10/10/2016 - 09:29

Fins a final de mes, parelles d'informadors aconsellen com millorar la separació de residus a casa. El 2015 es van recollir selectivament a Viladecans gairebé 7.600 tones de residus, un 30% del total.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

El servei municipal de neteja viària i recollida de residus de Viladecans s'encamina cap a un canvi significatiu. La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Viladecans va aprovar el 29 de març les condicions d'un nou contracte que estarà vigent al llarg d'una dècada, previsiblement a partir de la tardor. 

Article

Banderes Verdes premia l’esforç de l’hostaleria local i dels ajuntaments amb el reciclatge d’envasos de vidre i la lluita contra el canvi climàtic · 215 bars, restaurants i guinguetes de la localitat s’han sumat enguany a la iniciativa en col·laboració amb l’Ajuntament de Castelldefels i Ecovidrio · La ciutat la va guanyar per primer cop l’any 2021

Article

L’Ajuntament de Viladecans ha implantat una nova iniciativa en defensa de la sostenibilitat i la reducció de generació de residus, amb l’objectiu d’aconseguir la neutralitat climàtica i la transició cap a un model de ciutat sostenible. 

Butlletí