Avià estalviarà un 30% en la factura de calefacció renovant el sostre de l'escola i l'ajuntament

06/09/2016 - 09:06

L'Ajuntament d'Avià ha aïllat el sostre de l'ajuntament, de l'escola i de l'escola bressol, més de 1.500 metres quadrats, 1.000 dels quals utilitzant material ecològic reciclat (cotó ignífug).

 

Continuant amb el seu compromís per estalviar diners públics en despesa energètica, l'Ajuntament d'Avià ha implantat aquesta mesura de millora de l'aïllament i eficència energètica. 

Tot i l'antiguitat dels edificis aquests no estaven encara aïllats. S'espera que l'estalvi en calefacció sigui fins a un 30 % del total. 

Al mateix temps l'ajuntament ha començat un programa de coresponsabilitat energètica amb les dependències municipals. L'estalvi energètic que s'assoleixi en les dependències municipals gràcies a una gestió racional de l`ús de l'electricitat i de la calefacció revertirà directament en els centres en dotació econòmica d'una part de la factura energètica estalviada.

Avià és pioner a l'Estat contractant el subministrament elèctric municipal amb Som Energia, la cooperativa catalana que només produeix i subministra energia verda.  A part de fer servir energia només verda, actualment Som Energia i l'ajuntament d'Avià ja han pogut reduir un 10% el cost energètic municipal reajustant potències contractades.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Sabadell aposta per la millora en qualitat i eficiència energètica. Les millores s’han portat a terme al camp de futbol Arraona-Merinals, als complexos de Sant Oleguer, Gràcia i Sabadell Sud, i als pavellons del Nord, Cal Balsach, i el Pavelló Municipal d’Esports. En total, en tots aquests espais, el govern local ha realitzat una inversió de més de 600.000 euros

Notícia

Els treballs s'estan fent durant aquest mes de setembre gràcies a l'ajut concedit pels fons europeus FEDER.

Butlletí