Simposi de sòl no urbanitzable

dilluns, 5 setembre, 2016 - 13:34
Figueres, Olot i Girona

L’objectiu és reflexionar sobre els espais oberts i trobar nous enfocaments entorn a l’ordenació del sòl no urbanitzable. Es pretén anar més enllà de realitzar una descripció analítica del marc actual, per tal de proposar i recollir idees i reflexions per aportar al debat de la futura Llei del Territori que prepara la Generalitat de Catalunya, per a altres agents del sector i també pel conjunt de la societat en general.

L’interès de realitzar aquest simposi sorgeix de les transformacions que s’estan produint en la nostra societat i que estan provocant un canvi de paradigma; fet que ens porta la necessitat de crear un espai de reflexió sobre el conjunt d’aspectes relacionats amb el sòl no urbanitzable.

​L’anàlisi pot ésser present, tot i que la voluntat és la de reflexionar, debatre, formular preguntes i donar resposta a les noves demandes i problemàtiques sorgides del context social actual.

Dies: 07/10/2016, 14/10/2016 i 21/10/2016

Més informació: www.simposisnu.com


Organitzador: 
Col·legi Oficial d'Arquitectes de Girona
Contacte: 

Tel. 972 41 27 27

Categories: 
Smart cities/Planificació urbana

Relacionats

Notícia

L’AMB presenta el Protocol de sostenibilitat de projectes i obres públiques: una guia que recull en 19 criteris les mesures per mitigar el canvi climàtic i adaptar-nos als seus efectes locals, que ja patim actualment, com la manca d’aigua o l’increment de les temperatures a l’estiu.

Notícia

Serveixen per mesurar a tots els barris els paràmetres mediambientals de contaminants i soroll relacionats amb el trànsit

Notícia

La Diputació de Barcelona ha lliurat un projecte d’estratègies de ciutat intel·ligent a l’Ajuntament de Mollet del Vallès, mitjançant el qual s’ha dissenyat i implantat un quadre de control d’anàlisi de contaminació de l’aire. 

Butlletí