Figueres fa un pas endavant a favor de la sostenibilitat energètica

06/09/2016 - 13:10

L’Ajuntament de Figueres fa un pas endavant per canviar el seu model energètic i consumir energia 100% renovable i lliure de CO2 als equipaments i enllumenats públics.

El darrer ple municipal va aprovar contractar una empresa subministradora d’energia que asseguri la procedència en energia renovable i que fomenti l’economia social. També es va aprovar la instal·lació d’una caldera de biomassa a la llar d’infants municipal els Pins i a finals d’any l’enllumenat passarà a dependre de l’empresa municipal Fisersa, fet que hauria de permetre millorar a partir d’ara l’eficiència energètica d’aquests dispositius. La moció va ser presentada pel grup municipal de Compromís per Figueres i compta amb la predisposició del Govern i de l’àrea de medi ambient.

El text aprovat també reclama que l’Ajuntament redacti un pla director que marqui les polítiques a seguir a futur i per donar continuïtat al projecte Imagine i fer possible, a la llarga, l’autoconsum.


 

Municipis: 

Relacionats

Notícia

L'Ajuntament de Figueres, en col·laboració amb FISERSA, ha implementat una reducció de la pressió de l'aigua al sector est de la ciutat, com a resposta a la situació d'emergència provocada per l'extrema sequera.

Notícia

El Govern acorda declarar l'escenari d'emergència 2 en l'àmbit de l'embassament de Darnius Boadella

Notícia

L’Institut Català d’Energia de la Generalitat de Catalunya ha atorgat a la Piscina Municipal de Roses la màxima qualificació energètica, la qualificació A, que certifica la seva eficiència energètica i l’ús d’energies renovables. 

Butlletí