Les Minideixalleries del Vallès incorporen nous contenidors

Ajuntament de Barberà del Vallès

18/07/2016 - 13:59

Per tal de solucionar el reciclatge de les bombetes LED, l'empresa gestora del servei de Minideixalleries, Blipvert, ha realitzat el canvi de la fracció existent de bombetes de baix consum, per la de bombetes de baix consum i LED.

Les bombetes de baix consum i LED es recullen i reciclen per dues raons. D'una banda recuperem les petites quantitats de mercuri presents a les bombetes de baix consum evitant el seu abocament al medi ambient. D'altra banda, el correcte tractament d'ambdós tipus de bombetes ens permet reciclar els diferents materials que contenen: vidre, metall i plàstics.

A més, com la recollida de telèfons mòbils ha disminuit molt en aquests últims anys, i aquests es poden també dipositar a la fracció de RAEE (residus d'aparells elèctrics i electrònics), s'ha optat per fer el canvi per una de bombetes. Amb la qual cosa la configuració de les Minideixalleries queden de la següent forma:

-         Piles (convencionals, alcalines, botó) i Bateries de Mòbil (2 dipòsits)

-         Bombetes de Baix Consum i LED (2 dipòsits)

-         CD – DVD

-         Cartutxos de tinta d’impressora

-         RAEE (petits residus d’aparells elèctrics i electrònics)

Cada residu té un dipòsit diferenciat, i en aquest podràs llegir quin és el tractament que es realitza. 


 

Municipis: 

Relacionats

Notícia

Comencen les obres per canalitzar i potabilitzar aigües del subsòl i que Sabadell avanci en la seva adaptació al canvi climàtic.

Notícia

Segons l'Informe anual d'energia i aigua 2023 de l'Ajuntament de Barberà del Vallès, el consistori i els edificis i equipaments municipals han reduït el consum energètic, d'aigua i d'emissions generades

Notícia

Es busca fomentar la transició energètica entre les empreses de la zona industrial.

Butlletí