"La revolució del cabàs"

Un documental sobre la sobirania alimentària i l'agricultura sostenible
14/07/2016 - 14:45

 

“La Revolució del Cabàs” és un documental que pretén donar difusió a la feina que s’està duent a terme a la comarca Alacantina de La Marina Alta (País Valencià) al voltant d’un moviment autogestionat, que treballa per preservar els drets del sector primari davant dels constants abusos i l'empobriment del món rural.

Gonzalo Blanco, advocat i vinculat a l'agricultura en mètodes de producció ecològica, juntament amb Alejandra Mengual, activista social per la sobirania alimentària i membre de la "Xarxa dels Mercats de la Terra de La Marina Alta", han dirigit este treball totalment autosubvencionat, on també agraeixen la col·laboració a totes les persones que han donat veu i ànima a este projecte, i a tots aquells que amb el seu treball i responsabilitat fan posible la transició social cap a la sostenibilitat dels Pobles i el respete a la Mare Terra.


Categories: 

Relacionats

Article

L’exposició proposa, d’una manera immersiva i interactiva, un viatge de descoberta dels greus efectes que la nostra manera de menjar té sobre la nostra salut i la del planeta, però també de les extraordinàries oportunitats de millora que tenim si canviem l’actual sistema alimentari.

Article

Barcelona va acollir el 7è Fòrum Global del Pacte de Política Alimentària Urbana de Milà entre el 19 i el 21 d’octubre.

Article

 

Curt documental sobre la perseverança dels homes i les dones que distribueixen aliments frescos als habitants de València. Una reflexió sobre la resiliència d’un sistema mil·lenari que s’ha demostrat altament eficient durant la crisi de la COVID19.

Butlletí