Sabadell dóna suport a actuacions d'entitats relacionades amb el medi natural

20/06/2016 - 15:51

Les entitats de la ciutat podran rebre un total de 8.000 € en aquest concepte.

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Sabadell ha aprovat avui destinar 8.000 euros a la convocatòria per atorgar subvencions per desenvolupar programes d’actuacions relacionades amb el medi natural l’any 2016. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Sabadell recupera aquesta convocatòria de projectes adreçats a fomentar l’estima i el coneixement de la natura i el rodal, després de 5 anys sense convocar aquestes subvencions.

La convocatòria té com a finalitat ajudar les entitats perquè promoguin activitats relacionades amb el foment del coneixement del rodal i difondre’n els seus valors.

Amb aquesta línia d’ajuts es pretén donar suport a les actuacions que impulsin la creació de consciència i el foment ètic basat en el respecte de l’entorn natural i cultural immediat, mitjançant la programació d’activitats d’interès per donar a conèixer millor el rodal i el patrimoni que ens envolta. Les entitats poden programar cursos, cicles de conferències, excursions, publicacions i qualsevol altra activitat relacionada amb aquesta finalitat.

Joan Berlanga, tinent d’alcalde i regidor de Sostenibilitat i Gestió d’Ecosistemes, ha afirmat que “s’ha de valorar positivament que l’administració doni suport a aquest tipus d’iniciatives relacionades amb el rodal i promogudes per les entitats de Sabadell”. L’import de la subvenció cobreix un màxim del 80% del cost del programa, perquè es pugui desenvolupar i assegurar la vialitat del projecte presentat. D’altra banda, cada entitat pot optar a presentar-hi una sol·licitud. Un cop publicada la convocatòria, les entitats podran presentar les sol·licituds, durant un termini de 15 hàbils.


 

Relacionats

Acte
30/09/2023 - 10:00
Biblioteca Collserola-Josep Miracle
Notícia

“Operació Aigua” vol conscienciar la ciutadania sobre la situació actual d'estrès hídric i la disponibilitat d’aigua en el futur, sobre els usos i abusos que en fem com a societat, així com sobre l’impacte que aquestes accions tenen en el medi natural. La mostra va dirigida a tots els públics.

Article

El Jardí Agroecològic de Barberà del Vallès va acollir la seva primera visita escolar el passat 16 de maig. Va ser l'alumnat de 3r de primària de l’Escola Del Bosc qui va inaugurar aquest espai que neix amb la voluntat de desenvolupar experiències i activitats educatives relacionades amb l’agroecologia i el medi ambient per a la ciutadania, escoles, famílies i empreses.

Butlletí