Sobre rodes, a la festa de la bicicleta!

Font: Ajuntament de Barcelona
15/06/2016 - 09:08

Barcelona s’ha omplert d’aficionats a la bici. I és que s'ha celebrat la Bicicletada i la Festa de la Bicicleta, una cita lúdica, esportiva i molt familiar.

La jornada, celebrada el diumenge 12 de juny, començava ben d’hora amb la sortida, a la cruïlla d’Aragó amb Balmes, de la Bicicletada, una pedalada popular de 10 quilòmetres oberta a tothom, en què hi han participat més de 3.000 ciclistes i que tenia com a punt d’arribada la plaça de les Glòries, on tot seguit començava la Festa de la Bicicleta, amb una vintena d’activitats per als amants de la bicicleta de totes les edats.

Les propostes han estat ben variades: un woorpack infantil, pumptrack, pushbike, una àrea d’exhibició de trial, activitats educatives, tallers infantils, exposicions de bicis clàssiques, demostracions de bicis singulars, un espai d’educació vial i tallers per aprendre el funcionament de les bicis elèctriques, a reparar bicicletes o a decorar-les al gust de cadascun.

La festa també ha comptat amb una àrea per a bicicletes adaptades, amb totes les tipologies de bicis per a discapacitats, i una fira d’entitats i associacions de la bici, que donaven a conèixer els seus projectes.


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Article

L’AMB, en col·laboració amb Movement, desde 2018 tira endavant els Premis Bicimpuls que són un reconeixement a les entitats metropolitanes que dediquen el seu treball i esforços per la promoció de la bicicleta a la Metròpolis Barcelona. Així, enguany, els premis Bicimpuls arriben a la seva sisena edició. Les candidatures estan obertes obertes fins al 14 de gener.

Article

Un nou atles mostra el potencial per caminar o anar en bicicleta de Barcelona, València, Palma de Mallorca i Granada

Notícia

Ampliació de la xarxa Bicibox

Butlletí