La Bicicletada Besòs-Decabike aplega uns 800 ciclistes

Font: Ajuntaments de Santa Coloma de Gramenet, Mollet i Montornès del Vallès
31/05/2016 - 08:27

La 14a Bicicletada Besòs-Decabike va omplir gran part dels camins fluvials de la Conca del Besòs diumenge. Uns 800 participants, tot i la previsió de pluja, van completar la marxa amb bicicleta amb sortides coordinades des de Granollers, Montornès i Parets.

Enguany, es va unificar l’horari a totes les sortides. Així, a les 9.30 hores, l’alcalde Josep Mayoral, a Granollers (riu Congost); l’alcalde José Antonio Montero, a Montornès del Vallès (riu Mogent); i la vicepresidenta del Consorci, Neus Garcia, amb el regidor d’Esports del consistori paretà, Dídac Cayuela, a Parets del Vallès (riu Tenes), donaven el tret de sortida a la pedalada a cadascun dels municipis amb el tradicional tall de la cinta. De Granollers, van iniciar camí uns 500 participants, que van recórrer els 24 km fins a mar, a Sant Adrià de Besòs. Uns 70 ho van fer des de Montornès del Vallès (19,5 km) i un centenar van escollir la nova sortida de Parets del Vallès, que van pedalar 22,5 km i van passar pel nou tram arranjat de camí fluvial. A les 10.30 hores, i segons el previst, s’incorporaven al recorregut la resta de ciclistes a Montcada i Reixac i Santa Coloma de Gramenet. La sortida de Parets, que s'incorporava com a nou punt de d'inici de recorregut, ha estat possible gràcies al projecte de millora i connectivitat que s'ha dut a terme darrerament al tram final del camí fluvial del Tenes.

Cap a les 12 hores ja havien arribat pràcticament tots els participants al Parc Fluvial del Besòs, a Sant Adrià de Besòs, on la botiga Decathlon Port Fòrum-Sant Adrià va organitzar, per segon any consecutiu, una gran festa de l’esport oberta a tothom amb ping-pong, futbol en camp petit inflable per als menuts, zumba i tir amb arc. A més, va habilitar un aparcament per a les bicicletes.

La Bicicletada del Besòs-Decabike està organitzada pel Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs amb la Federació Catalana de Ciclisme i l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs. També compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i dels ajuntaments de Granollers, Martorelles, Montcada i Reixac, Montmeló, Montornès del Vallès, Parets del Vallès, Sant Fost de Campsentelles i Santa Coloma de Gramenet.


 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

L'Ajuntament de Sant Adrià realitza l'abalisament de la barra de sorra de la desembocadura del riu Besòs per protegir la nidificació i descans d'espècies amenaçades i protegides.

Notícia

S’invertiran gairebé 6 milions en el Refugi de Biodiversitat com a estratègia de renaturalització.

Notícia

El consorci Besòs-Tordera treballa amb un projecte per potabilitzar l'aigua que sanegen les depuradores de Granollers, Caldes i Santa Maria de Palautordera.

Butlletí