S'estrena el Mercat mensual de la Flor i el Jardí de Llavaneres

Font: Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres
31/05/2016 - 17:40

Llavaneres va estrenar, diumenge 24 d'abril, el Mercat de la Flor i el Jardí, amb bona afluència de públic. Una dotzena de paradistes van mostrar els seus productes al passeig de Jaume Brutau. En aquesta primera edició del mercat, hi ha hagut presència destacada del sector de la flor, de l'art floral i de l'alimentació floral

El Mercat de la Flor i el Jardí de Llavaneres va obrir les portes de les deu del matí a les tres de la tarda, i es va amenitzar amb un concert a càrrec d'alumnes de l'Escola Municipal de Música i amb l'actuació de la colla gegantera d'El Casal de Llavaneres. A més, a les dotze del migdia, es van lliurar els premis als guanyadors del 1r Concurs de Balcons i Aparadors Florits. La Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres agraeix la implicació de tots els participants i col·laboradors.

El mercat tindrà periodicitat mensual: la propera cita és el 19 de juny, un cop celebrada la segona cita el 22 de maig. Des de la Regidoria es vol ampliar el nombre d'expositors, ja que encara hi ha places vacants. L'objectiu seria captar altres professionals de sectors com ara ornamentació de jardins, mobiliari exterior o piscines, entre d'altres.

La iniciativa està oberta als següents sectors: planta i flor ornamental / art floral / jardí / paisatgisme / eines i noves tecnologies del jardí / complements de jardineria / mobiliari de jardí i bricolatge especialitzat / piscina / sostenibilitat verda / horta / planter /swff (slow flower food) / formació.


 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Es farà una distribució del terreny en 13 parcel·les individuals i 5 de cultiu comunitari distribuïdes a La Cisa i al barri Santa Anna-Tió.

Acte
15/10/2023 - 00:00
Mataró
Notícia

Es tracta del depredador natural del pugó, que afecta diferents arbres i provoca caiguda de les fulles i la melassa, que deixa el terra brut i enganxifós.

Butlletí