Jornada Tècnica “Causes i efectes de la contaminació acústica i Presentació del Primer premi català d’Acústica”

dimecres, 27 abril, 2016 - 17:30
Auditori del COETTC
Geolocation

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Sensibilització vers el Soroll 2016, el Col·legi d’Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC) organitza la Jornada Tècnica “Causes i efectes de la contaminació acústica”. A continuació es farà la presentació del “Primer premi català d’Acústica”. Al final de l’acte hi haurà un còctel per a tots els assistents.

El Col·legi és sensible en el tema del soroll ja que està considerat con un agent contaminant i que afecta a totes les persones sense distinció.

La jornada és gratuïta i de places limitades, amb inscripció prèvia al 22 d'abril d’enguany com a data límit.

 

Organitzador: 
Col·legi d’Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC)
Categories: 
Soroll/Contaminació acústica

Relacionats

Notícia

La remodelació del carrer de la Ciutat Comtal el 2019 ha fet possible una disminució d'aproximadament un 20% de les emissions generades pel trànsit i una baixada d’un 60% del consum de l’enllumenat.

Notícia

El programa formarà investigadors per avaluar la relació que mantenen els vehicles electrificats i la percepció humana del soroll.

Notícia

La iniciativa dona resposta a una demanda ciutadana i insisteix en la necessitat de moderar el volum de la veu a les terrasses, a la sortida dels locals o quan es passeja en horari nocturn, entre altres qüestions.

Butlletí