Acupuntura urbana: la sostenibilitat propera a Roquetes i Trinitat Nova

dissabte, 16 abril, 2016 - 11:00 a diumenge, 17 abril, 2016 - 10:59
Roquetes i Trinitat Nova.

Com es posen en pràctica els reptes de la sostenibilitat en aquests barris? Vine a veure fins on han arribat les lluites veïnals i coneix les experiències més rellevants.

Com construïm una ciutat més sostenible a través d’intervencions de millora dels barris més marginals de la ciutat? Als barris de Roquetes i Trinitat Nova els reptes de la sostenibilitat urbana esdevenen reivindicacions veïnals en relació amb el Parc Natural de Collserola, els horts urbans, l’eficiència energètica dels edificis i els espais públics per a ús veïnal... Les experiències dels barris de Roquetes i Trinitat Nova són molt rellevants, i caracteritzades per una implicació important de la comunitat.

Farem un recorregut per diferents espais, descobrint la feina realitzada per entitats i col·lectius del barri, projectes de ciutat i iniciatives locals. Recollirem les reflexions sorgides durant la ruta per enriquir el debat de la jornada Mans a l’obra! de tancament del cicle d’Acupuntura urbana que tindrà lloc el 22 d’abril.

Ruta per diferents punts dels barris de Roquetes i Trinitat Nova. A càrrec de Raons Públiques.

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol

Relacionats

Butlletí