Curs: Atreveix-t'hi! Circula en bici per la ciutat

dimecres, 6 abril, 2016 - 17:00 a dissabte, 9 abril, 2016 - 19:59
La Fàbrica del Sol
Geolocation

Dues sessions intensives i pràctiques per repassar tot allò que cal saber per circular amb seguretat i autonomia per la ciutat. I tot dalt la teva bicicleta!

Amb dues sessions intensives i molt pràctiques repassarem tot el que cal saber per circular amb seguretat i autonomia per Barcelona. Parlarem de com es produeixen els accidents i com evitar-los, la normativa, la contaminació, per on circular, els robatoris i la revisió de la bicicleta, entre altres coses.

I tot això, ho intentarem fer sobretot circulant dalt la teva bicicleta!

Taller de consells pràctics de seguretat i domini de la bicicleta. A càrrec de La Saboga.

 

El 6 i 8 d'abril, de 17.30 a 20 h

 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Municipis: 

Relacionats

Article

Publicats els resultats de la sisena edició d’aquesta campanya de conscienciació i bones pràctiques per a l’estalvi d’energia i aigua i la reducció d’emissions de l’Ajuntament de Barcelona.

Notícia

El projecte ‘Economia circular comunitària’ sensibilitza sobre la importància d'introduir petits canvis en els nostres hàbits de consum com gestionar els residus o comprar productes de proximitat.

Notícia

De les 34 propostes que els participants de l’Assemblea van traslladar a l’Ajuntament se n’han acceptat i se’n desenvoluparan 29. Giren al voltant de tres eixos principals, l’energia, la mobilitat i el model de consum i residus. Actualment ja s’ha iniciat el pla de treball de les propostes acceptades amb les diferents accions a implementar per poder fer-ne el calendari i el pressupost.

Butlletí