Taller familiar: "Geocaching, un circuit de l’energia a Mataró"

diumenge, 17 abril, 2016 - 10:00 a dilluns, 18 abril, 2016 - 09:59
Casa Capell
Geolocation

Teniu ganes de passar una bona estona amb família, amics, o pel vostre compte? Doncs el Geocaching és un joc a l’aire lliure que consisteix en trobar tresors amagats arreu del món, mitjançant tecnologia GPS. Hi ha més de 10 milions d'usuaris registrats i a prop de Mataró hi ha 5.087 geoamagatalls, als que n’hem afegit uns quants per tal que descobriu la gestió de l’energia a Mataró: punts de recàrrega de vehicles elèctrics, el tub verd, instal·lacions fotovoltaiques, la telegestió de l’enllumenat i semàfors.... En aquest taller us explicarem tot el que cal saber per participar-hi, i ja sortirem a buscar els primers tresors!
Hi col·labora: Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona
Places limitades. Cal inscripció prèvia.

Organitzador: 
Ajuntament de Mataró
Contacte: 
Municipis: 

Relacionats

Article

El projecte va néixer al 1997 per conèixer l’estat de conservació i l’evolució de la praderia de posidònia situada davant de la costa de Mataró. Durant aquests anys han participat 563 persones, i s’han acumulat més de 1.500 hores d’immersions.

Notícia

A més de Mataró, a Catalunya participaran a la campanya les localitats de Santa Susanna, Sitges, Calella, Castelldefels i Pineda de Mar. L’any passat van aconseguir les Banderes Verdes a Catalunya els municipis de Torroella de Montgrí – l’Estartit i Castelldefels.

Article

Amb les obres del nou ramal per l’eix Lluís Companys el TubVerd acabarà el 2022 donant servei a 25 equipaments educatius i esportius, a més d’activitats industrials, residències, edificis d’habitatges, l’Hospital i edificis amb activitat comercial i d’oficines.

Butlletí