Montornès posa a disposició set horts socials

Font: Ajuntament de Montornès del Vallès
29/03/2016 - 08:52

L'Ajuntament de Montornès del Vallès disposa d'un total de 40 les parcel·les que formen part del programa municipal de conreu d’horts socials i ecològics. L’objectiu es posar a disposició del veïnat un espai verd públic on convisquin el cultiu d’horticultura ecològica per al consum propi amb accions lúdiques i pedagògiques.

Fins al 6 d’abril romandrà oberta la convocatòria per adjudicar set parcel·les dels horts socials a l’avinguda del Riu Mogent. Les renúncies de diverses persones, titulars de les primeres llicències individuals pel conreu d’horts socials que es van concedir l’any 2014, han deixat sense adjudicatari set parcel·les d’uns 30 metres quadrats cadascuna.

Formació per al conreu ecològic

L'Ajuntament properament posarà en marxa un seguit de tallers formatius sobre agricultura ecològica per a les persones adjudicatàries i altres de dinamització sobretot destinades a les associacions que fan ús dels quatre horts comunitaris.

Els horts s’ubiquen en un terreny, amb una superfície aproximada de 3.170 m2, situat al tram final de l’avinguda del Riu Mogent. Les persones interessades en optar a les set parcel·les disponibles han d’adreçar-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana fins al 6 d’abril. Per a l’atorgament de les llicències, que s’adjudicaran per un període de dos anys prorrogables, es tindran en compte criteris de tipus social i econòmic.


 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Article

El projecte “Horts al terrat”, de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, ha rebut el premi Nova Bauhaus de la Unió Europea en una cerimònia que s’ha celebrat a la ciutat de Brussel·les el divendres 12 d’abril.

Article

El reconeixement destaca la sostenibilitat i la inclusió del projecte d’horticultura de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) i la votació és oberta a tota la ciutadania.

Notícia

Es farà una distribució del terreny en 13 parcel·les individuals i 5 de cultiu comunitari distribuïdes a La Cisa i al barri Santa Anna-Tió.

Butlletí