Montornès posa a disposició set horts socials

Font: Ajuntament de Montornès del Vallès
29/03/2016 - 08:52

L'Ajuntament de Montornès del Vallès disposa d'un total de 40 les parcel·les que formen part del programa municipal de conreu d’horts socials i ecològics. L’objectiu es posar a disposició del veïnat un espai verd públic on convisquin el cultiu d’horticultura ecològica per al consum propi amb accions lúdiques i pedagògiques.

Fins al 6 d’abril romandrà oberta la convocatòria per adjudicar set parcel·les dels horts socials a l’avinguda del Riu Mogent. Les renúncies de diverses persones, titulars de les primeres llicències individuals pel conreu d’horts socials que es van concedir l’any 2014, han deixat sense adjudicatari set parcel·les d’uns 30 metres quadrats cadascuna.

Formació per al conreu ecològic

L'Ajuntament properament posarà en marxa un seguit de tallers formatius sobre agricultura ecològica per a les persones adjudicatàries i altres de dinamització sobretot destinades a les associacions que fan ús dels quatre horts comunitaris.

Els horts s’ubiquen en un terreny, amb una superfície aproximada de 3.170 m2, situat al tram final de l’avinguda del Riu Mogent. Les persones interessades en optar a les set parcel·les disponibles han d’adreçar-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana fins al 6 d’abril. Per a l’atorgament de les llicències, que s’adjudicaran per un període de dos anys prorrogables, es tindran en compte criteris de tipus social i econòmic.


 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Article

Geoblau dinamitza aquest hort comunitari i ensenya a les entitats i a les persones que s'hi apropen a cuidar-lo i a fer-lo reeixir

Entrevista

Farem tomàquets/hora, igual que fem kilowatts/hora a les cobertes de la ciutat. Amb aquesta imatge provocadora Joan Rieradevall, investigador de l’ICTA i reconegut expert en agricultura urbana, ens mostra la seva visió de la ciutat del futur, i ho fa al mig de l’hort del seu balcó.

Notícia

Les regidories de Benestar social i Medi ambient de l'Ajuntament de Cubelles impulsen els primers horts urbans socials al municipi.

Butlletí