Cabrera de Mar incorpora la tecnologia LED a l’enllumenat públic

Font: Ajuntament de Cabrera de Mar
23/03/2016 - 09:14

Completada la primera fase del pla per incorporar tecnologia LED a l’enllumenat pública Cabrera de Mar. Amb les lluminàries que ja han estat substituïdes la nostra població s’estalviarà més de 6.000 € a l’any.

 

Entre aquest passat 2015 i el primer trimestre de 2016 s’ha desenvolupat la primera fase del pla d'estalvi energètic del municipi. Els treballs duts a terme han servit per substituir al Pla de l’Avellà 150 de les antigues lluminàries per d’altres equipades amb tecnologia LED. D’aquesta manera s’ha passat d’un consum de 100 W a cada fanal a un consum de 30 W. Aquesta actuació permet l’estalvi anual de més de 54.000 kWh, el que significarà, aproximadament, que la factura municipal en aquest conceptes es reduirà en més de 6.000 €. La primera fase del pla també ha contemplat la substitució de 110 lluminàries més en d’altres punts de la població amb un estalvi de 4.100 kWh anuals i en diferents equipaments municipals com la Biblioteca Ilturo, Can Bartomeu, Cal Conde i a part de l’escola del Pla de l'Avellà i de l’escola bressol Marinada.

A l’actualitat ja es treballa en la planificació de la que serà la segona fase del pla d'estalvi energètic que es desenvoluparà al llarg d’aquest 2016. Aquesta se centrarà en finalitzar el desplegament de la tecnologia LED al Pla de l’Avellà a més d’arribar a d’altres equipaments municipals com el Casal de Gent Gran El Castellet, al camp de futbol municipal, al pavelló i a part de la carretera B-502.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Els treballs s'estan fent durant aquest mes de setembre gràcies a l'ajut concedit pels fons europeus FEDER.

Notícia

El consistori es beneficia dels ajuts de la Diputació de Barcelona amb una partida de 23.895 euros que millorarà l’eficiència energètica i la il·luminació a La Bauma, el Burés, el Baix Vilar i el pont de FGC al Raval del Jordi

Notícia

La Diputació de Barcelona subvenciona el canvi amb 1.499.389 euros.

Butlletí