Sant Cugat crearà una ordenança especifica per reforçar les mesures de control del mosquit tigre

Font: Ajuntament de Sant Cugat del Vallès
22/03/2016 - 11:29

El ple de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha aprovat crear una ordenança específica per prevenir i controlar la presència del mosquit tigre a la ciutat.

Segons el text, “en els últims anys, el mosquit tigre s’ha convertit en un problema que exigeix la recerca de solucions”. Així, s’acorda la redacció i aprovació d’una ordenança per a la prevenció i control del mosquit.

Paral·lelament, i mentre s’estigui redactant l’ordenança, l’Ajuntament durà a terme diferents accions per evitar que hi hagi possibles focus de cria del mosquit tigre a l’espai públic i es reforçarà la campanya anual de sensibilització i educació per tal que els particulars i empreses estiguin informats i puguin actuar en conseqüència. 

Cal tenir en compte que el 90% d’espais on l’insecte pot criar són privats, per aquest motiu és important que cada persona es responsabilitzi d’evitar que el mosquit tigre criï a casa seva.


 

Etiquetes: 

Relacionats

Article

El ple ha acordat l'adhesió a la Xarxa Metropolitana de Refugis Climàtics

Article

Alimentem Collserola! el projecte de Transició Agroecològica impulsat pel Consorci del Parc Natural de Collserola dinamitzat per la cooperativa Arran de terra, ha iniciat el programa "Agroecologia escolar a Collserola: responem a l'emergència climàtica!" en col·laboració amb la cooperativa l'Ortiga. Aquesta iniciativa pretén apropar als centres educatius la realitat agrària de la Serra de Collserola.​

Notícia

L’Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix alimentarà la caldera de biomassa de l’escola Jaume Ferran i Clua amb estella produïda al Centre Logístic del Servei Comarcal de Biomassa Forestal. El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha aprovat l’adhesió de l’entitat, que se suma als nou usuaris que ja té el servei comarcal.

Butlletí