Les renovables de la Diputació de Barcelona estalvien 75 tones de gasos d'efecte hivernacle

Font: Diputació de Barcelona
21/03/2016 - 14:30

L'any 2015, els sistemes fotovoltaics instal·lats a les cobertes dels edificis corporatius de la Diputació de Barcelona han generat 324 MWh d'energia elèctrica, estalviant 75 tones de CO2 a l'atmosfera. 

La Diputació de Barcelona té en funcionament 7 sistemes de generació d'energia renovable a les cobertes de l'edifici 25 al recinte de l'Escola Industrial; a les del Pavelló Nord, el Pavelló Migjorn i Serradell Trabal en el recinte Mundet; a l'edifici Can Serra; a la nau del Parc Mòbil i a la Plataforma de Distribució Logística.

Aquests sistemes fotovoltaics han generat 324 MWh, durant l'any 2015, que han estalviat l'emissió de més de 75 tones de CO2 a l'atmosfera.

Les instal·lacions dels edificis de Serradell Trabal i del Parc Mòbil estan en règim d'autoconsum i han estalviat 76 MWh dels consums propis, respecte del consum a la xarxa convencional. La resta d'instal·lacions ha injectat la producció a la xarxa de distribució elèctrica amb els conseqüents ingressos econòmics, segons les retribucions regulades.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

L’energia fotovoltaica en equipaments i espais públics de la metròpolis es multiplicarà per sis en els propers 18 mesos.

Article

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) ha fet un pas important cap a la sostenibilitat amb la instal·lació de 137 panells fotovoltaics, 72 a l’edifici Mirador i 65 a l’antiga Casa de la Caritat. Aquesta mesura s’emmarca dins del suport de la Diputació de Barcelona en la descarbonització del CCCB, en línia amb el Pla Clima.

Butlletí