“The Making Of …” v.35 Premi Catalunya d’Ecodisseny 2015

dimecres, 2 març, 2016 - 19:00 a 20:30
Disseny Hub Barcelona
Geolocation

El proper 2 de març l’Agència de Residus de Catalunya juntament amb l'ADI-FAD (Associació de Disseny Industrial del Foment de les Arts i del organitzen la sessió “The Making Of …” v.35 Premi Catalunya d’Ecodisseny 2015. Es presentaran 3 dels guanyadors del premi

Arran que el passat 29 d’octubre de 2015 va tenir lloc el lliurament del Premi Catalunya d’Ecodisseny 2015, l'ADI-FAD (Associació de Disseny Industrial del Foment de les Arts i del Disseny) i l’Agència de Residus de Catalunya proposen una nova edició de “The Making of...”, on es presentaran tres dels guanyadors del Premi.

El Premi Catalunya d’Ecodisseny reconeix els productes i els serveis dissenyats per millorar el seu comportament ambiental al llarg del seu cicle de vida. Durant l’any 2015 ha tingut lloc la primera edició d’aquest premi, que va néixer l’any 2001 com a Premi Disseny per al Reciclatge però que des de l’any 2015 ha ampliat el seu abast per tal d’integrar tots els aspectes que intervenen en la sostenibilitat dels productes — estalvi de recursos, disseny de nous models de consum, optimització del fi de vida, etc. —.

El Premi va tenir 5 categories, i en aquest acte es presentarà el guanyador de la categoria Producte, la lluminària Cool, un dels guanyadors de la categoria Producte en Desenvolupament, la cadira Biennale, i el guanyador de la categoria Estratègia, Kigali Chair Project.

Organitzador: 
Agència de Residus de Catalunya

Relacionats

Butlletí