Exposició Som gent de profit a la Barceloneta

dissabte, 20 febrer, 2016 - 19:35 a dissabte, 27 febrer, 2016 - 19:35

L’exposició s’instal·la al mercat de la Barceloneta del 20 al 27 de febrer de 2016 per sensibilitzar la ciutadania dels inconvenients econòmics, alimentaris i ambientals que provoca el malbaratament alimentari.

La Fàbrica del Sol
Geolocation

 

L’exposició forma part de la campanya Som gent de profit i incideix en la recuperació d'hàbits. Promou tornar a valorar els productes frescos i de proximitat, comprar de manera responsable, comprar allò que realment necessitem, i així evitar que els aliments se'ns facin malbé.

Cada ciutadà de Catalunya malbarata de mitjana 35 kg de menjar l'any, l'equivalent als àpats que faria durant 25 dies. Al món, principalment als països del Nord, el malbaratament és de 1.300 milions de tones de menjar l'any, un terç de la producció mundial d'aliments.

I no oblidem que les restes de menjar, allò que ja no es pot aprofitar, cal que les llencem al contenidor de restes orgàniques. Tenen un valor molt important: se'n fa adob per a les plantes dels jardins i parcs de les nostres viles i ciutats!

Uns personatges especials dinamitzaran l'exposició els dies 20, 26 i 27 de febrer i voltaran pel mercat informant la gent. Coorganitzat pel Pla Comunitari de la Barceloneta, el grup de consum La Sardineta i La Fàbrica del Sol. Amb el suport del Mercat de la Barceloneta.

L'horari de l’exposició és:

  • De dilluns a dijous de 9 a 14 h
  • Divendres de 9 a 17 h
  • Dissabtes de 9 a 14 h
Organitzador: 
La Fàbrica del Sol

Relacionats

Butlletí