Curs sobre el vulcanisme a Catalunya

dimecres, 17 febrer, 2016 - 19:30 a dissabte, 27 febrer, 2016 - 19:30

Per què a la Garrotxa hi ha vulcanisme geològicament recent i no n'hi ha al Vallès? Seria molt sorprenent que es reactivés el vulcanisme de la Garrotxa? Com era el paisatge de la Garrotxa abans del vulcanisme?

Centre Cívic de la Creu Alta-Cal Balsach (ctra. de Prats de Lluçanès 2, Sabadell)
Geolocation

Durant el mes de febrer, els interessats en el vulcanisme podran assistir a un curs sobre aquest tema organitzat per l'ADENC. El curs consisteix en dues xerrades i una sortida pràctica, tot a càrrec del geòleg Josep Maria Nogué.

El curs tindrà lloc els dies 17, 24 i 27 de febrer, les sessions teòriques es faran a la sala 6 del Centre Cívic de la Creu Alta-Cal Balsach (ctra. de Prats de Lluçanès 2, Sabadell), a partir de les 19:30. Cal inscripció prèvia. Les places són limitades. Les sessions teòriques són aptes per a persones amb mobilitat reduïda.

El preu de curs sencer són 10 € per als socis de l'ADENC i 20 € per als no socis. En cas de voler assistir a una sola sessió, una xerrada són 5 € per socis i 9 € per no socis, i la sortida són 5,50 € per socis i 9 € per no socis. A la sortida, es pot fer opcionalment la visita al Museu dels Volcans amb un preu addicional de 3 €.

Per més informació, podeu descarregar-vos el fulletó informatiu i visitar la nostra pàgina web: www.adenc.cat.

Organitzador: 
ADENC

Relacionats

Butlletí