El Tercer Sector Ambiental de Catalunya posa en marxa la campanya “Jo sóc donant ambiental”

La campanya vol animar a col·laborar amb les ONG ambientals
Obrador del Tercer Sector Ambiental
09/02/2016 - 15:51

La nova campanya de l’Obrador del Tercer Sector Ambiental es diu #Josócdonantambiental i està destinada a animar la gent que té ganes de protegir i millorar el medi ambient. Per aconseguir-ho, posa a l'abast de tothom un ampli ventall de formes de participació, en total més de 50 projectes impulsats per 47 entitats ambientals de Catalunya.

Catalunya compta amb unes 220 entitats que treballen per millorar l’estat del medi ambient i la sostenibilitat, duent a terme projectes de diferents tipologies i temàtiques, com per exemple: organització de neteges de fons marí, projectes de millora forestal, seguiment i monitoreig de fauna, iniciatives de custòdia del territori, actuacions d’educació i sensibilització ambiental, i un llarg etcètera.

Amb l’objectiu de donar a conèixer la tasca de les entitats ambientals i incentivar les donacions, l’Obrador del Tercer Sector Ambiental de Catalunya (O3SAC) amb el suport de la Generalitat de Catalunya ha posat en marxa aquesta campanya. Cal destacar que tot i la crisi econòmica, el nombre de persones donants a entitats ambientals ha augmentat en els darrers anys: de 1.764 donants el 2010 a 2.590 donants el 2014. I l’import donat ha seguit aquesta mateixa tendència, de 147.014,66 € el 2010 a 172.405,64 € l’any 2014.

Podeu accedir a la web donantambiental.cat i comprovar la feina que les entitats ambientals i els seus voluntaris i voluntàries estant fent per protegir i millorar el medi ambient.

Categories: