Zero Waste Bcn Tour

Font: Rezero

13/07/2020 - 12:33

Mou-te pels diferents espais de la ciutat i descobreix informació sobre microdecisions que poden ajudar-te a assolir el Residu Zero en aquest nou viatge.

Des de l'entitat Residu Zero ens proposen fer alguns passos vers un Turisme Residu Zero. Volen demostrar-nos que podem descobrir una nova ciutat des de totes les vessants que ens interessen sense generar residus. Aquesta proposta està dirigida a aquells que tenen una clara inquietud i ganes de fer les coses diferent, cap a una societat més sostenible i equitativa per tothom, aquells que poden gaudir una experiència Residu Zero a la ciutat!

El Residu Zero és una proposta oberta on no hi ha una recepta única ni respostes incorrectes, sinó molts camins per a recórrer. Ens acompanyen en aquest repte per a que reduir l’existència de residus en qualsevol pas, a casa teva o en un nou indret com el que ens mostren en aquest interactiu.

Mou-te pels diferents espais de la ciutat i descobreix informació sobre microdecisions que poden ajudar-te a assolir el Residu Zero en aquest nou viatge.


 

Categories: 

Relacionats

Article

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà ha iniciat la campanya Enxampats. L'objectiu d'aquesta campanya és sensibilitzar la població i fomentar hàbits sostenibles i respectuosos amb l'entorn i en concret amb el territori de la comarca.

Article

Lleida ha iniciat la recollida selectiva de residus porta a porta a una part dels barris de Pardinyes i Balàfia i ha posat a disposició de la ciutadania una app del porta a porta.

Article

Mercabarna convoca la segona edició dels Premis Mercabarna Paco Muñoz amb la finalitat de promoure i reconèixer iniciatives realitzades a Catalunya en favor de la lluita contra el malbaratament alimentari i l’aprofitament d'aliments amb impacte econòmic, social i/o mediambiental en els diferents esglaons de la cadena agroalimentària.

Butlletí