Zero Waste Bcn Tour

Font: Rezero

13/07/2020 - 12:33

Mou-te pels diferents espais de la ciutat i descobreix informació sobre microdecisions que poden ajudar-te a assolir el Residu Zero en aquest nou viatge.

Des de l'entitat Residu Zero ens proposen fer alguns passos vers un Turisme Residu Zero. Volen demostrar-nos que podem descobrir una nova ciutat des de totes les vessants que ens interessen sense generar residus. Aquesta proposta està dirigida a aquells que tenen una clara inquietud i ganes de fer les coses diferent, cap a una societat més sostenible i equitativa per tothom, aquells que poden gaudir una experiència Residu Zero a la ciutat!

El Residu Zero és una proposta oberta on no hi ha una recepta única ni respostes incorrectes, sinó molts camins per a recórrer. Ens acompanyen en aquest repte per a que reduir l’existència de residus en qualsevol pas, a casa teva o en un nou indret com el que ens mostren en aquest interactiu.

Mou-te pels diferents espais de la ciutat i descobreix informació sobre microdecisions que poden ajudar-te a assolir el Residu Zero en aquest nou viatge.


 

Categories: 

Relacionats

Article

El document reuneix propostes per al sector primari, la comercialització, l'hostaleria, la restauració col·lectiva i les llars, i defineix un sistema alimentari responsable que eviti costums, creences i hàbits socials que fomentin el malbaratament d'aliments.

Article

L'objectiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.

Article

L’any 2018 es van consumir 158 bosses d’un sol ús de plastic no compostable per persona. L’evolució del consum per càpita d’aquest tipus de bossa ha sigut decreixent, però encara és lluny de l’objectiu de reducció per al 2020. Aquesta és una de les dades de l'Estudi sobre el consum de bosses de plàstic i safates d’un sol ús a Catalunya l’any 2018 presentada per l'Agència de Residus de Catalunya.

Butlletí