USBCELL, recarregant les piles amb l'ordinador

Sostenible.cat
08/02/2010 - 00:00

L'USBCELL és una pila recarregable a través del port USB de l'ordinador, tot i que també es pot recarregar en un carregador estàndard. Es carreguen completament en unes cinc hores.

En quines fases sóc més sostenible? Per què?
-Utilització: El fet de ser una pila recarregable ja otorga a aquest producte un important valor ambiental associat a la reducció de l'ús de piles convencionals. A més, en poder recarregar-se amb un ordinador fa innecessari els carregadors convencionals, estalviant així el material associat a la fabricació d'aquest aparell. L'USBCELL disposa a més a més d'un LED que indica l'estat de càrrega de la pila, podent desendollar-la quan està completament carregada.

-Eliminació: Un cop la pila no es pot recarregar més, es pot enviar al seu fabricant, que es compromet a gestionar correctament el seu reciclatge.

**Si coneixeu algun ECOdisseny interessant, envieu-nos un mail a redaccio@sostenible.es. Aquesta no pretén ser una secció tancada, tot el contrari!

Especial ECOdissenys a Sostenible.cat:

(...)
20. ECONO, estalvia aigua regant les teves plantes
21. Ecofrego; i si netegem amb aigua neta?
22. Un arbre de Nadal ecològic, però no de color verd
23. Una segona vida pel tambor de la rentadora
24. Un carregador que es carrega amb el WiFi

Relacionats

Article

El tema del concurs és “OBJECTIU ZERO RESIDUS. REDUÏM, RECICLEM, REUTILITZEM”.

Article

L'AMAP i AEOPAS llencen una campanya de sensibilització adreçada a la ciutadania per a promoure l'ús responsable de l'aigua a les llars.

Article

La Diputació de Barcelona ha presentat el mapa amb el grau de vulnerabilitat a la sequera dels boscos de la Xarxa de Parcs Naturals, que mostra que el 29% veuran agreujats de forma significativa la mortalitat per estrès hídric entre els anys 2040 i 2050.​

Butlletí