Un vídeo mostra l'espectacular cel nocturn del Priorat

03/05/2018 - 13:38

 

«Priorat de nit» és el descriptiu nom d'un time-lapse que l'usuari Joan Ramon Coll ha difós a la xarxa. En el vídeo, de tres minuts i mig, Coll mostra diverses seqüències on es pot veure com es fa de nit en diversos pobles de la comarca, i ensenya, amb una altíssima qualitat, imatges espectaculars de com la nit envaiex el Priorat.

A part de mostrar la riquesa paisatgística, el vídeo és un homenatge al cel nocturn d'alta qualitat al Priorat (comtat de Catalunya). Segons l'autor és un sorprenent paisatge singular modelat per condicions climàtiques extremes, un paisatge que emociona gràcies a les llums nocturnes. Les transicions d'estrelles, la llum de la lluna, el moviment de la Via Làctia i els camins de les estrelles circumpolars han sigut capturats en aquestes imatges.


 

Relacionats

Article

El tema del concurs és “OBJECTIU ZERO RESIDUS. REDUÏM, RECICLEM, REUTILITZEM”.

Article

L'AMAP i AEOPAS llencen una campanya de sensibilització adreçada a la ciutadania per a promoure l'ús responsable de l'aigua a les llars.

Article

La Diputació de Barcelona ha presentat el mapa amb el grau de vulnerabilitat a la sequera dels boscos de la Xarxa de Parcs Naturals, que mostra que el 29% veuran agreujats de forma significativa la mortalitat per estrès hídric entre els anys 2040 i 2050.​

Butlletí