Un arbre de Nadal ecològic, però no de color verd

Sostenible.cat
21/12/2009 - 00:00

Què sóc? 
Sóc un arbre de Nadal elaborat a partir de làmines complementàries amb silueta d'avet, que en encaixar entre sí conformen una estructura en tres dimensions (50 centímetres d'alçada i 25 centímetres de base). I també boles de Nadal fetes també amb moqueta reciclada. En conclusió, una forma original i ecològica de decorar el Nadal.

En quines fases sóc més sostenible? Per què?
-Extracció de materials: 100% triturat de moqueta usada. Cada arbre suposa reciclar 1,6 m2 de moqueta. A més, d'una bola es fan dues, de 9 centímetres de diàmetre.

-Transport i embalatge: és un producte molt lleuger, i desmuntat ocupa molt poc espai (uns 2 centímetres). A més es ven en un packaging lleuger i reciclable de polipropilè.

**Si coneixeu algun ECOdisseny interessant, envieu-nos un mail a redaccio@sostenible.es. Aquesta no pretén ser una secció tancada, tot el contrari!

Especial ECOdissenys a Sostenible.cat:

(...)
17. Belloch, la cadira feta amb material sostenible 
18. Hymini, el carregador eòlic portàtil
19. Sunny Flower, una flor carregada d'energia
20. ECONO, estalvia aigua regant les teves plantes
21. Ecofrego; i si netegem amb aigua neta?

 

Etiquetes: 

Relacionats

Article

L'edició d'enguany se celebrarà del 16 al 22 de setembte de 2022.

Article

El planeta, en números vermells: ja ens hem polit els recursos naturals de tot l'any. Aquest any comencem a viure de crèdit un dia abans que l'anterior, i ja hem deixat enrere la recuperació que va suposar la frenada del consum per la pandèmia

Article

Butlletí