Un arbre de Nadal ecològic, però no de color verd

Sostenible.cat
21/12/2009

Què sóc? 
Sóc un arbre de Nadal elaborat a partir de làmines complementàries amb silueta d'avet, que en encaixar entre sí conformen una estructura en tres dimensions (50 centímetres d'alçada i 25 centímetres de base). I també boles de Nadal fetes també amb moqueta reciclada. En conclusió, una forma original i ecològica de decorar el Nadal.

En quines fases sóc més sostenible? Per què?
-Extracció de materials: 100% triturat de moqueta usada. Cada arbre suposa reciclar 1,6 m2 de moqueta. A més, d'una bola es fan dues, de 9 centímetres de diàmetre.

-Transport i embalatge: és un producte molt lleuger, i desmuntat ocupa molt poc espai (uns 2 centímetres). A més es ven en un packaging lleuger i reciclable de polipropilè.

**Si coneixeu algun ECOdisseny interessant, envieu-nos un mail a redaccio@sostenible.es. Aquesta no pretén ser una secció tancada, tot el contrari!

Especial ECOdissenys a Sostenible.cat:

(...)
17. Belloch, la cadira feta amb material sostenible 
18. Hymini, el carregador eòlic portàtil
19. Sunny Flower, una flor carregada d'energia
20. ECONO, estalvia aigua regant les teves plantes
21. Ecofrego; i si netegem amb aigua neta?

 

Etiquetes: 

Relacionats

Article

El programa Compartim un Futur de l'AMB continua donant suport a centres educatius metropolitans per desenvolupar projectes de servei comunitari o aprenentatge servei (ApS) en l'àmbit de l'educació ambiental

Article

L’any passat, durant els mesos de gener, febrer i març de 2019, el centre d’informació La Mongia va exposar el treball “Les fonts del Montseny”, un recull obra del Dr. Oscar Farrerons i el fotògraf Adrià Corella. Es tracta d’un ambiciós projecte viu que vol recollir totes les fonts del massís del Montseny.

Article
El 20 de maig és el Dia Mundial de les Abelles

El declivi de les abelles està rebent molta atenció mediàtica ja que són una peça molt important de l'ecosistema. Gràcies a l'esforç de recerca ja hem descobert algunes causes i conseqüències d'aquest complex procés. Seguim investigant per continuar entenent el problema i proposant solucions.

Butlletí