"Tu huella de carbono" Un joc de mòbil per lluitar contra el monstre del canvi climàtic

Font: Xarxanet

16/12/2018 - 18:15

"Tu huella de carbono" és un joc que t'ensenya a lluitar contra els monstres que acceleren el canvi climàtic, jugant amb el mòbil a casa.

Una floreta groga et guiarà per les habitacions: si apareix una llum verda, significa que ha identificat un punt crític on s'emet massa diòxid de carboni. Per avançar en el joc caldrà entrar en el focus de la contaminació: allà t'hi trobaràs els "monstres" domestics del CO2, símbols de les males pràctiques, i hauràs de lluitar contra ells per reduir les emissions.

A través del joc podràs aprendre elements per baixar el teu consum energètic i minimitzar les emissions de gasos d'efecte hivernacle i, per tant, prendre consciència de totes aquelles accions que són a les teves mans en la lluita contra l'escalfament global.

"Tu huella de carbono" és un joc educatiu descarregable per Android i Ios. Ha estat ideat per les diverses entitats ambientals que composen la Comunidad por el Clima, i desenvolupat per Difugame, especialitzada en gamificació al servei de les idees positives per la societat.


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article
Dia Mundial de l'Aigua 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Article

L’equip de gènere de la Secretaria d’Acció Climàtica de la Generalitat de Catalunya ha organitzat la jornada Dones que ens inspiren, Acció Climàtica en Femení, on s’ha destacat la incidència que pot tenir la presència i acció de les dones en àmbits tradicionalment masculinitzats, com és el sector ambiental.

Butlletí