"Tu huella de carbono" Un joc de mòbil per lluitar contra el monstre del canvi climàtic

Font: Xarxanet

16/12/2018 - 18:15

"Tu huella de carbono" és un joc que t'ensenya a lluitar contra els monstres que acceleren el canvi climàtic, jugant amb el mòbil a casa.

Una floreta groga et guiarà per les habitacions: si apareix una llum verda, significa que ha identificat un punt crític on s'emet massa diòxid de carboni. Per avançar en el joc caldrà entrar en el focus de la contaminació: allà t'hi trobaràs els "monstres" domestics del CO2, símbols de les males pràctiques, i hauràs de lluitar contra ells per reduir les emissions.

A través del joc podràs aprendre elements per baixar el teu consum energètic i minimitzar les emissions de gasos d'efecte hivernacle i, per tant, prendre consciència de totes aquelles accions que són a les teves mans en la lluita contra l'escalfament global.

"Tu huella de carbono" és un joc educatiu descarregable per Android i Ios. Ha estat ideat per les diverses entitats ambientals que composen la Comunidad por el Clima, i desenvolupat per Difugame, especialitzada en gamificació al servei de les idees positives per la societat.


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article
Foto: Gerd Altmann

Foto: Gerd Altmann

Un nou joc gratuït del Programa Ambiental de les Nacions Unides desafia els  jugadors a competir a través del temps per trobar una manera de protegir la capa d’ozó i canviar el futur.

Article

Calcuteca és una eina ideada per conèixer millor el grau de sostenibilitat que té tot allò que mengem i a buscar alternatives que siguin més sostenibles.

Article

CientífiKs en joc és un programa educatiu virtual del Departament de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya adreçat a l’alumnat de 5è de primària de les escoles de Catalunya. Durant el curs, les escoles participants han de dissenyar un videojoc sobre una investigadora catalana en actiu, enguany tractant l’Emergència Climàtica des de diverses perspectives de la recerca, de la mà de la investigadora escollida.

Butlletí