Torna el concurs ApiloXII

Participeu al concurs de recollida selectiva de piles
29/11/2018 - 17:38

Ja fa cinc anys es va engegar la missió Apilo, un concurs que te l'objectiu de consciènciar sobre la importància de recilar les piles i bateries, dispositius que contenen substàncies químiques que reaccionen entre elles i transformen l’energia d’aquesta reacció en electricitat, i que per tant poden tenir un greu impacte al medi natural si no es reciclen correctament.
El Planeta Reciclatge ha viscut una revolució imparable gràcies a totes les piles enviades des de les cases, botigues i escoles de la Terra. Ara hi ha un nova oportunitat per participar, a casa o a l'escola.

Pots accedir a aquesta web tota la informació per participar al nou concurs: “els Ecoplanetes en acció”.


 

Categories: 

Relacionats

Article

El vídeo del projecte Life RethinkWaste, explica el nou model de recollida de Sant Just Desvern amb contenidors tancats per l’orgànica i la resta, així com el funcionament de la campanya #coneixelquellences a través del mòbil.

Article

Des de l’1 de gener de 2021 es prohibeix el lliurament de les bosses de plàstic lleugeres i molt lleugeres que s’ofereixen als consumidors, en els punts de venda de béns o productes, la venda online i lliurament a domicili.

Article
El 3 de juliol es commemora el Dia Internacional lliure de bosses de plàstic.

Des del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental es vol recordar la importància de deixar d’utilitzar bosses de plàstic i optar per altres alternatives a l’hora d’anar a comprar: utilitzar el cistell, bosses de roba, el carretó…

Butlletí