Taste the waste

14/03/2022 - 09:00

L'alemany Valentin Thurn, director de “Taste the Waste”, posa en qüestió al seu documental la societat del malbaratament i per a fer-ho recull el testimoni dels que es rebel·len contra aquest sistema, i reclamen posar en valor els aliments i l’aprofitament alimentari.

Per què llançar a les escombraries tones i tones d'aliments si aquests es poden fer servir per alimentar persones necessitades, fabricar menjar per a animals i produir energia?

A Taste the Waste, Thurn retrata l'actual societat del malbaratament com a absolutament immoral. Potser no resulta immoral llençar a les escombraries tones d'aliments en bon estat quan hi ha milions de persones a tot el món que passen gana?


 

Relacionats

Article

El curt-documental, realitzat per Good Karma Projects , analitza la quantitat de microplàstics trobats a la Mediterrània com una manera de reflexionar sobre l'impacte negatiu per al medi ambient.

Article

#ReciCLAR és la nova campanya que impulsa la Generalitat de Catalunya amb @ecoembes i @ecovidrio. És clar, és massa evident per no fer-ho. Diposita cada residu on toca.

Butlletí