SuperCol. El Capità Enciam ja té relleu!

TV3 estrena una nova sèrie per promoure la lluita pel medi ambient

Font: Departament de Territori i Sostenibilitat i TV3

13/11/2020 - 14:29

'La SuperCol' està protagonitzada per una jove compromesa amb el medi ambient i la seva família.

A partir de divendres 13 de novembre, després del Telenotícies vespre, podreu descobrir les aventures d'aquest personatge en una sèrie de 13 capítols en clau d'humor.

 

"La SuperCol", una nova sèrie que ajuda a cuidar el medi ambient i la sostenibilitat

"Siguem conscients, siguem conseqüents" és el lema de la nova sèrie "La SuperCol". El medi ambient i la sostenibilitat centren aquesta nova ficció en què la Colette i la seva família fan veure la repercussió que tenen els nostres hàbits en el planeta.

Divendres, després del "TN vespre", TV3 estrenarà "La SuperCol", una microsèrie sobre medi ambient i sostenibilitat amb el lema "Siguem conscients, siguem conseqüents". Durant 13 capítols, la Colette i la seva família mostraran quina repercussió tenen els nostres hàbits en el planeta, amb l'objectiu de promoure un canvi d'actitud. A més, durant tota la setmana, @la_supercol publicarà consells i curiositats a Twitter, Instagram i TikTok.

Els capítols de la sèrie, dirigida per Arnau Macià, tenen una durada breu i estan protagonitzats per la Colette, una noia de 19 anys, solitària, d'aspecte fràgil però molt segura de si mateixa, que està molt preocupada pel mal que estem fent a la Terra i que sempre ha considerat que s'hi ha d'implicar. Interpretada per l'actriu Mireia Ruiz, la Colette és molt present a les xarxes socials, on es fa dir @la_supercol, nom que adopta arran d'una comparació amb el Capità Enciam.

Si als anys 90 aquest personatge interpretat per l'actor Pep Parés va fer famós el lema "Els petits canvis són poderosos", aquest 2020 la Colette es fa seves aquestes paraules: "El primer pas per cuidar el planeta és prendre consciència!". D'aquesta manera, amb el lema "Siguem conscients, siguem conseqüents", anirà donant informació i consells a la televisió cada divendres i a les xarxes socials durant tota la setmana: compartirà missatges que poden ajudar els seus seguidors a protegir el medi ambient a Twitter, Instagram i TikTok, que tindran continguts originals.

La Colette i la seva família (foto: Marta Riera)

La família de la Colette també tindrà un paper molt important en aquesta sèrie: el seu pare, Benet, la seva germana gran, Elisabet, i la seva germana petita, Vinyet. Quan la família la necessita, ella és la primera a ajudar. Sempre disposada a aprendre alguna cosa nova, té una mirada curiosa i que amaga un cert misteri.

Alguns temes amb els quals es trobarà la Colette al llarg de la sèrie són la gestió de residus, l'ús del plàstic, l'eficiència energètica, el tracte dels aliments de temporada i el consum de proximitat, així com el malbaratament d'aliments. "La SuperCol" també s'endinsarà en l'arquitectura sostenible, els ecosistemes hídrics, i el més nou: l'impacte ecològic d'internet, la mobilitat sostenible, la reutilització d'objectes, la petjada hídrica o la protecció de la biodiversitat.

"La SuperCol" és una producció de Televisió de Catalunya, amb la col·laboració d'Incís Films i amb el suport del Departament de Territori i Sosteniblitat de la Generalitat de Catalunya. Patrocinada per Ametller Origen.

 

 


 

Categories: 

Relacionats

Article


El 18 d’octubre es commemora el Dia Internacional de Protecció de la Natura
.

Article

La ciència i la natura juntes, tan fonamentals i ancestrals, poden ser una eina d’innovació educativa. Aquesta és el motor del nou projecte conjunt d’innovació educativa entre el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya i el CREAF.

Article

 

En el marc de l'Agenda i el Calendari escolar del medi ambient i el desenvolupament del curs 2022-23, la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat presenten aquest interactiu per complementar els coneixements dels alumnes sobre el tema de les agendes i calendaris d'enguany: la contaminació atmosfèria i la millora de la qualitat de l'aire.

Butlletí