Sunny Flower, una flor carregada d'energia

Sostenible.cat
09/11/2009


Què sóc? Un innovador carregador portàtil que funciona amb energia solar.  Aquest aparell de disseny futurista es pot fins i tot enganxar en un vidre, i emmagatzema energia que posteriorment serveix per recarregar tota mena d'aparells electrònics.

En quina fase sóc més sostenible? Per què?
-Utilització: recarrega aparells a partir d'energia solar, de manera que estalvia el consum d'energia final. La possibilitat d'emmagatzemar energia possibilita la recàrrega de mòblis i reproductors de música en el moment que sigui necessari. Només fa falta obrir els seus pètals i exposar-los al sol.

**Si coneixeu algun ECOdisseny interessant, envieu-nos un mail a redaccio@sostenible.es. Aquesta no pretén ser una secció tancada, tot el contrari!

Especial ECOdissenys a Sostenible.cat:

(...)
14. Ecodutxa, per estalviar encara més aigua
15. La siesta, un càntir de disseny
16. Un impermeable que abans era una patata, i que després es pot plantar
17. Belloch, la cadira feta amb material sostenible 
18. Hymini, el carregador eòlic portàtil

Relacionats

Article

Aquest guardó, adreçat a dissenyadors, fabricants i estudiants de Catalunya, reconeix les estratègies i productes en el mercat o en desenvolupament dissenyats, fabricats o executats a Catalunya que integrin en el seu disseny consideracions per millorar el seu comportament ambiental al llarg del seu cicle de vida, i contribueixin a l’economia circular. El període d’inscripció és del 15 de gener fins el 28 de febrer 2019.

Article

Vídeo-resum del projecte d'investigació "Estratègies d'adaptació al canvi climàtic de la ramaderia extensiva espanyola: una perspectiva social" de la Càtedra d'Agroecologia UVic-UCC. Amb el recolzament de la Fundación Biodiversidad, del Ministeri per a la Transició Ecològica.

Article

El Centre de Formació del Laberint celebra el seu 25è aniversari formant aficionats i tècnics en l'art de la jardineria i el paisatgisme. En aquest vídeo, alguns dels protagonistes del Centre de Formació durant aquests 25 anys repassen la història i l'èxit d'aquesta institució.

Butlletí