Sunny Flower, una flor carregada d'energia

Sostenible.cat
09/11/2009 - 00:00


Què sóc? Un innovador carregador portàtil que funciona amb energia solar.  Aquest aparell de disseny futurista es pot fins i tot enganxar en un vidre, i emmagatzema energia que posteriorment serveix per recarregar tota mena d'aparells electrònics.

En quina fase sóc més sostenible? Per què?
-Utilització: recarrega aparells a partir d'energia solar, de manera que estalvia el consum d'energia final. La possibilitat d'emmagatzemar energia possibilita la recàrrega de mòblis i reproductors de música en el moment que sigui necessari. Només fa falta obrir els seus pètals i exposar-los al sol.

**Si coneixeu algun ECOdisseny interessant, envieu-nos un mail a redaccio@sostenible.es. Aquesta no pretén ser una secció tancada, tot el contrari!

Especial ECOdissenys a Sostenible.cat:

(...)
14. Ecodutxa, per estalviar encara més aigua
15. La siesta, un càntir de disseny
16. Un impermeable que abans era una patata, i que després es pot plantar
17. Belloch, la cadira feta amb material sostenible 
18. Hymini, el carregador eòlic portàtil

Relacionats

Article

El malbaratament és un problema global, atès que més de 1.300 milions de tones d’aliments es perden globalment des del camp fins als nostres plats.

Article

ACTUA X 25 és el nom de la iniciativa que aglutina totes les accions que formen part dels actes de celebració dels 25 anys de la Xarxa d’Escoles Verdes.

Article

MENJA, ACTUA, IMPACTA et proposa un viatge de descoberta dels efectes de la nostra manera de menjar i de les extraordinàries oportunitats de millora que tenim si canviem l’actual sistema alimentari.

Butlletí