Sunny Flower, una flor carregada d'energia

Sostenible.cat
09/11/2009


Què sóc? Un innovador carregador portàtil que funciona amb energia solar.  Aquest aparell de disseny futurista es pot fins i tot enganxar en un vidre, i emmagatzema energia que posteriorment serveix per recarregar tota mena d'aparells electrònics.

En quina fase sóc més sostenible? Per què?
-Utilització: recarrega aparells a partir d'energia solar, de manera que estalvia el consum d'energia final. La possibilitat d'emmagatzemar energia possibilita la recàrrega de mòblis i reproductors de música en el moment que sigui necessari. Només fa falta obrir els seus pètals i exposar-los al sol.

**Si coneixeu algun ECOdisseny interessant, envieu-nos un mail a redaccio@sostenible.es. Aquesta no pretén ser una secció tancada, tot el contrari!

Especial ECOdissenys a Sostenible.cat:

(...)
14. Ecodutxa, per estalviar encara més aigua
15. La siesta, un càntir de disseny
16. Un impermeable que abans era una patata, i que després es pot plantar
17. Belloch, la cadira feta amb material sostenible 
18. Hymini, el carregador eòlic portàtil

Relacionats

Article

El dia 5 de juny és el Dia Mundial del Medi Ambient i, malgrat l'excepcionalitat provocada per la COVID-19, la Mancomunitat La Plana ho vol celebrar amb una campanya de sensibilització adreçada a la població dels municipis mancomunats.

Article

Aquest cap de setmana l’AMB organitza un Bioblitz metropolità virtual. En el context actual, el 3r Bioblitz Metropolità aposta per la ciència ciutadana a través de les xarxes socials, en un esdeveniment que tindrà lloc als 51 parcs i les 41 platges metropolitanes.

Article

El programa Compartim un Futur de l'AMB continua donant suport a centres educatius metropolitans per desenvolupar projectes de servei comunitari o aprenentatge servei (ApS) en l'àmbit de l'educació ambiental

Butlletí