Sant Sadurní celebra un Consell de Medi Ambient amb presència escolar

Hi van prendre part els alumnes que treballen en el projecte de Custòdia del territori
27/03/2018 - 13:27

El servei de Medi Ambient va convocar la setmana passada un Consell de Medi Ambient en horari escolar, per tal que hi poguessin prendre part els alumnes de les escoles que estan treballant en el projecte de Custòdia del territori -l'Escola Intermunicipal, el Col·legi Vedruna El Carme i l'IE Jacint Verdaguer-.

L'alumnat va poder explicar  les actuacions de cada centre als membres del consell, format per entitats i grups polítics del municipi, encapçalats pel regidor de Medi Ambient, Toni Sisternas; la trobada també va servir per compartir experiències entre les diverses escoles.

El consell va concloure amb la voluntat de treballar en una proposta d'ADEMA anomenada "Bosc de les escoles" que consisteix en crear, de forma cooperativa, un bosc en algun espai del municipi que es pugui utilitzar després com a eina educativa.


 

Categories: 

Relacionats

Article

S’amplien les funcions de l’Aplicació mòbil del servei de recollida porta a porta de residus implantat als municipis d’Olèrdola, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona, Sant Sadurní d’Anoia i Torrelavit.

Article

La Conferència "Tinguem Cura del Planeta" celebra la seva 10a edició reivindicant el paper decisiu del jovent per transformar el món.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Contra la sostenibilitat és el darrer llibre publicat per Andreu Escrivà​

Butlletí