Sant Cugat posarà en marxa un projecte per involucrar l’alumnat de les escoles en la cura i millora dels parcs i jardins

Font: Ajuntament de Sant Cugat

26/04/2019 - 11:03

Al ple d’abril s’ha aprovat una moció institucional per dur a terme el projecte “Apadrina un parc” que pretén involucrar les escoles en la conservació i millora dels parcs i jardins de la ciutat.

La moció proposa “recollir l’opinió de l’alumnat sobre l’estat dels parcs i jardins i conscienciar-lo de la seva cura” així com que el projecte “serveixi per  a intervenir realment en la millora de l’entorn amb campanyes puntuals de plantació d’arbres o plantes”.

Més trens per Festa Major

El ple també ha aprovat una altra moció institucional per consolidar l’ampliació del servei de Ferrocarrils de la Generalitat i l’ampliació de la freqüència de trens coincidint amb la Festa Major.

L’ampliació d’aquest servei es va iniciar l’any passat amb l’objectiu de “garantir la mobilitat en transport públic dels barris i districtes de la nostra ciutat amb el nucli urbà i de la nostra ciutat amb les ciutats de l’entorn” que també celebren en les mateixes dates les seves festes majors. L’èxit de la mesura, amb un elevat nombre de persones usuàries,  fa que es demani a l’operador “que augmenti la freqüència d’un tren cada hora en el servei de la línia S1 (Terrassa) en horari nocturn coincidint amb les festes majors de Sant Cugat, Rubí i Terrassa”.


 

Relacionats

Article

L’estany de la Guinardera és una de les principals zones humides de Sant Cugat, i en els últims anys, s’han realitzat diverses actuacions de renaturalització de l’estany per tal d’afavorir la biodiversitat ecosistèmica.

Article

El ple ha acordat l'adhesió a la Xarxa Metropolitana de Refugis Climàtics

Article

Alimentem Collserola! el projecte de Transició Agroecològica impulsat pel Consorci del Parc Natural de Collserola dinamitzat per la cooperativa Arran de terra, ha iniciat el programa "Agroecologia escolar a Collserola: responem a l'emergència climàtica!" en col·laboració amb la cooperativa l'Ortiga. Aquesta iniciativa pretén apropar als centres educatius la realitat agrària de la Serra de Collserola.​

Butlletí