RENAIXEM. Documental per a posar en valor l’#horta de #València i les persones que la treballen

04/05/2020 - 14:33

Curt documental sobre l'Horta de València i la perseverança dels homes i les dones que distribueixen aliments frescos als habitants de València. Una reflexió sobre la resiliència d’un sistema mil·lenari que s’ha demostrat altament eficient durant la crisi de la #COVID19.

Producció de l’Ajuntament de València, a través de la Regidoria d’Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta i el Consell Agrari Municipal. Amb el suport del Centre d’Innovació Las Naves, el CEMAS i MercaValencia. Un curt documental dirigit per David Segarra i realitzat per Pepe Ábalos. Amb banda sonora original d’Efrén López.


 

Categories: 

Relacionats

Article

Recull de 7 vídeos amb receptes i bones pràctiques per evitar el malbaratament d’aliments i la producció innecessària de residus, dins la campanya “El Menjar no es llença. Passa’t al Bon aPROFITament” de l'Ajuntament de Lleida. A càrrec d’Amanda Bataller (@amandabataller).

Article

La presentació s’ha fet en motiu de la celebració del primer Dia Internacional de la Conscienciació sobre Pèrdues i Malbaratament Alimentari. L’any 2019 es van espigolar (recuperar) 235.202 quilos d'aliments, que han permès evitar 114.073 kg d'emissions de CO2 i estalviar 151 milions de litres d'aigua.

Article

La Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya va parlar amb en Manuel Movilla, coordinador de voluntariat d’Espigoladors, qui ens explica la gravetat de la problemàtica i com els voluntaris de l’entitat passen a l’acció contra el malbaratament alimentari.

 

Butlletí