Renaixem: Documental per a posar en valor l’horta de València i les persones que la treballen

18/11/2021 - 14:52

 

Curt documental sobre la perseverança dels homes i les dones que distribueixen aliments frescos als habitants de València. Una reflexió sobre la resiliència d’un sistema mil·lenari que s’ha demostrat altament eficient durant la crisi de la COVID19.

Producció de l’Ajuntament de València, a través de la Regidoria d’Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta i el Consell Agrari Municipal. Amb el suport del Centre d’Innovació Las Naves, el CEMAS i MercaValencia. Un curt documental dirigit per David Segarra i realitzat per Pepe Ábalos. Amb banda sonora original d’Efrén López.


 

Municipis: 
País Valencià

Relacionats

Article

L'eficiència energètica i l'economia circular són els principals àmbits en què les organitzacions sanitàries i socials estan portant a terme accions davant de l'emergència climàtica, segons un estudi elaborat pel Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) on han participat 41 entitats proveïdores de serveis públics.

Article

Integrar plantes silvestres comestibles en el sistema alimentari pot suposar una estratègia d’adaptació al canvi climàtic. Sota aquesta premissa, les organitzacions Eixarcolant, Tarpuna i Restaurantes Sostenibles, estan duent a terme un projecte per fomentar i facilitar la producció, distribució i consum d'aquest tipus de plantes a Barcelona.
 

Butlletí