Què respires quan respires?

03/10/2016 - 11:27

Què respires quan respires? És un interactiu de l’Ajuntament de Barcelona on podràs trobar tota la informació sobre la contaminació atmosfèrica.

Què hi ha a l’aire? Quines substàncies contaminants s’hi poden trobar?

 

Com és l’aire de Barcelona? Com generem la contaminació? Com la podem evitar? Quins recursos estan al nostre abast per tenir aire net?

Aquest recurs ofereix la possibilitat de jugar i descobrir informació rellevant per a la nostra salut. Podeu accedir aquí


Categories: 

Relacionats

Article

L’avaluació del programa Saluts als Carrers sobre els efectes mediambientals i en la salut de les Superilles als barris del Poblenou, Sant Antoni i Horta mostra, en general, beneficis en el benestar i la salut emocional, millor descans, menor contaminació acústica i atmosfèrica i major socialització. Es tracta d’un entorn més tranquil, còmode i segur que facilita la interacció entre veïns, afavorint les xarxes socials.

Article

La campanya vol sensibilitzar la ciutadania sobre el paper clau del transport públic en la mobilitat del futur, així com posar de relleu que no podem tornar enrere amb una mobilitat de fums i soroll que perjudiqui la nostra salut. També recorda el servei que ofereix la xarxa de transport públic de l’àrea metropolitana i els esforços realitzats per continuar oferint servei i incrementant l’oferta.

Article

Si som el que mengem, posem la taula amb el que volem ser. Respectant el medi ambient. Impulsant l'economia local. Amb salut per al veïnat. arriba la  Setmana Ciutadania de l'Alimentació Sostenible.

Butlletí