Punts de recàrrega gratuïts a Barcelona per a cotxes i motos elèctrics

Font: Beteve

13/10/2018 - 12:08

Barcelona disposa de 758 connectors públics per recarregar vehicles elèctrics, segons la darrera actualització de l’Open Data de l’Ajuntament. Els punts de recàrrega estan repartits en 111 ubicacions, ja sigui a la via pública o en aparcaments de titularitat municipal. En aquest mapa les trobaràs totes, així com informació sobre els connectors que hi ha en cada punt, el tipus de recàrrega que permeten, com s’hi pot accedir i el telèfon d’incidències.

Sant Martí, el districte amb més connectors
Sant Martí
disposa de 136 connectors per a vehicles elèctrics situats en 21 espais. És el districte amb més connectors, seguit per l’Eixample, amb 118, i Sants-Montjuïc, amb 108. En canvi, Horta-Guinardó i Nou Barris són els districtes on hi ha menys punts de recàrrega per a vehicles elèctrics.

Si posem la lupa a Sant Martí, els barris del Parc i la Llacuna del Poblenou i la Vila Olímpica són els que concentren més connectors, 33 en quatre punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, concretament. Ara bé, els punts de recàrrega més grans de la ciutat es troben a l’aparcament de l’Estació del Nord, amb 52 connectors, i el de l’avinguda de Rius i Taulet, amb 64 connectors.

Schuko i Mennekes, els connectors més comuns
Els punts de recàrrega de vehicles elèctrics públics de Barcelona ofereixen quatre tipus de connectors: CHAdeMO, Combo2, Mennekes i Schuko. Aquest darrer és el més present.


Categories: 

Relacionats

Article

L’AMB, en col·laboració amb Movement, desde 2018 tira endavant els Premis Bicimpuls que són un reconeixement a les entitats metropolitanes que dediquen el seu treball i esforços per la promoció de la bicicleta a la Metròpolis Barcelona. Així, enguany, els premis Bicimpuls arriben a la seva sisena edició. Les candidatures estan obertes obertes fins al 14 de gener.

Article

Un nou atles mostra el potencial per caminar o anar en bicicleta de Barcelona, València, Palma de Mallorca i Granada

Article

Al llarg de l’any 2023 l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) en el marc de la celebració dels seus 30 anys, organitza diverses activitats adreçades a socis i sòcies, i també, adreçades al conjunt de la ciutadania. 

Butlletí