Projecte LIFE Rethinkwaste a Sant Just

04/07/2021 - 15:16

El vídeo del projecte Life RethinkWaste, explica el nou model de recollida de Sant Just Desvern amb contenidors tancats per l’orgànica i la resta, així com el funcionament de la campanya #coneixelquellences a través del mòbil.

El projecte forma part d'una iniciativa de foment de la millora dels hàbits en la recollida selectiva en el marc del projecte europeu LIFE Rethinkwaste. El projecte #Coneixeselquellences és voluntari i s’adreça als veïns i les veïnes de les zones on ja s’han implantat els contenidors amb xip i que vulguin rebre informació, resoldre dubtes sobre la recollida o millorar la separació de residus en origen.

El vídeo s’ha pogut veure per primera vegada en el marc del curs  “Fiscalitat ambiental aplicada als residus (Taxa Justa) i altres sistemes d’incentivació (KAYT)”.


 

Categories: 

Relacionats

Article

Les organitzacions de la Xarxa B+S Fundació Solidança, La taca d’oli/La Fàbrica i Back to Eco/Infinit Denim s'han unit per impulsar “Texans pel clima”, una campanya amb l’objectiu d’avançar cap a una economia més circular a través de la recollida de texans usats.

Article

El Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) ha llançat una nova campanya contra el malbaratament d'aliments amb el lema "Aquí no se tira nada" ("Aquí no es llença res").

Article

Des de l’1 de gener de 2021 es prohibeix el lliurament de les bosses de plàstic lleugeres i molt lleugeres que s’ofereixen als consumidors, en els punts de venda de béns o productes, la venda online i lliurament a domicili.

Butlletí