Premi Ajuntament+Sostenible als horts urbans inclusius

17/11/2021 - 12:45

La iniciativa dels horts urbans alts terrats dels equipaments municipals ha estat reconegut als Premis Ajuntament+Sostenible 2021, que distingeixen les deu millors iniciatives sostenibles realitzades per l’Ajuntament de Barcelona. A la ciutat hi ha 8 horts en edificis municipals gestionats per 11 entitats i que cuiden 170 persones amb discapacitat.

L’entrega de premis es va celebrar el 27 d’octubre en el marc de la Jornada Ajuntament+Sostenible, al Parc Zoològic de Barcelona i que va reunir treballadors i treballadores municipals compromesos amb la sostenibilitat.

A la ciutat hi ha 8 horts en edificis municipals gestionats per 11 entitats i que cuiden 170 persones amb discapacitat. L’any 2020 es van recollir 3.600 kg de verdures i hortalisses que es van lliurar a menjadors socials. A Gràcia, hi ha un hort urbà inclusiu al terrat de l’Espai Jove La Fontana. La gestió de l’hort la fan les associacions ATRA i ACIDH, situades al districte de Gràcia.

A més de l’entrega de premis a les deu iniciatives més destacades de la ciutat en l’àmbit de la sostenibilitat, durant la jornada, que va celebrar la seva tercera edició, es va fer un repàs de les accions dutes a terme i es van presentat els projectes tractors del Programa Ajuntament+Sostenible, entre altres qüestions.


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Els ajuntaments de Malgrat de Mar, Palafolls, Tordera, Santa Susanna i Blanes han signat l'acta fundacional que constata l'acord de constitució de l'Espai Agrari de la Baixa Tordera.

Article

La Setmana de l’Alimentació Conscient, del 15 al 27 d’octubre, ofereix activitats obertes a la ciutadania i tallers especialment adreçats a professionals.

Article

A Sant Vicenç dels Horts s’ha posat en marxa recentment l’Espai Test Agrari, un projecte pioner amb l’objectiu de dinamitzar el sector agrícola local i fomentar la incorporació de la nova pagesia.

 

Butlletí