Portal KM0

11/07/2018 - 12:55

Aquest portal es basa en la filosofia KM0 que pretén incentivar el consum de proximitat entre empreses del territori, i la reducció de costos tan ambientals com econòmics.

Les empreses de la Riera de Caldes poden anunciar els seus productes o serveis (Servei d’Ofertes), i demanar els que necessiten (Servei de Demandes).

Quin tipus d’anuncis podeu publicar? Els productes anunciats poden ser tant béns (maquinària, primeres matèries, materials, residus…) com serveis (TIC, disseny, logística i transport, entre d’altres) adreçats a altres empreses i/o professionals del territori.


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

 


Fins al 15 de novembre es poden presentar les candidatures per al Premi Catalunya d'Ecodisseny 2023, un guardó que reconeix productes en el mercat i en desenvolupament dissenyats, fabricats o executats a Catalunya que integrin criteris d'economia circular.

Article
Vídeo en anglès amb subtítols en castellà


Cal un canvi de sistemes per abordar la causa de la contaminació per plàstics. Combina la reducció dels usos plàstics més problemàtics i innecessaris amb tres canvis de mercat: Reutilitzar, Reciclar i Reorientar i Diversificar, i accions per fer front al llegat de la contaminació plàstica. 

Article

 

Descobreix què pots fer en el teu dia a dia per reduir els plàstics innecessaris que contaminen els ecosistemes i malmeten la teva salut.

Butlletí